StoryEditor
OstaloLJUDI DOBROG SRCA

Doris Bender je naša kraljica hrabrog srca, kojoj treba pomoć - poručili su iz Malonogometnog kluba Square. Možete se i Vi uključiti u humanitarnu akciju!

Piše Tonči Vlašić
13. svibnja 2022. - 20:49
Malonogometni klub Square uoči utakmice s Futsal Pulom: Igramo za Doris Bender. U humanitarnu akciju su se uključili i gledateljiTonći Plazibat/Cropix

Istaknuli su transparent na mrežu iza gola – Doris i veliko srce. Malonogometni klub Square je drugu polufinalnu utakmicu doigravanja za prvaka protiv Futsal Pule najavio: Igramo za Doris Bender!

U najavi utakmice u petak, 13. svibnja, istaknuo: 'Naša vjerna navijačica, hrabra sugrađanka Doris Bender već sedam mjeseci u Zagrebu na liječenju. Uvijek je bila sportašica, a onda je prije dvije godine došla na kapacitet pluća od samo 30 posto, a uz to ima još 15 dijagnoza. Jedini je slučaj u Hrvatskoj i unatoč svim terapijama u Hrvatskoj ništa nije pomoglo pa joj slijede operacije u Sloveniji koje iziskuju novac. Doris je naša kraljica hrabrog srca kojoj treba naša pomoć'.

Doris se uoči utakmice snimila video poruku

- Ne mogu biti s vama na tribinama, ali ne sumnjam da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Navijam za vas. Ne sumnjam u vašu, ali i u moju pobjedu – poručila je.

Pomoći Doris može svatko. Njezin račun je: HR5824070003203872731

22. svibanj 2022 13:32