StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/ŠPANJOLSKA

DARIO MARINOVIĆ 'Nikad nisam postigao brže pogodak u dresu ElPozo Murcie!'

29. ožujka 2017. - 23:44

Dario Marinović je bio strijelac za ElPozo Murcia u gostujućem uspjehu kod Cartagene sa 4:3. Hrvatski reprezentativac iz Mokošice je pogodio je u 1. minuti za vodstvo 1:0, preciznije, već u 40. sekundi utakmice.

- Nikad nisam postigao brže pogodak u dresu ElPozo Murcie - istaknuo je Marinović. 

ElPozo Murcia je dobila prvo poluvrijeme s 3:0, ali je prve četiri minute nastavka domaćin postigao tri pogotka te izjednačio. Potom je još jednom igrač Cartagene zatresao mrežu, i to u 26. minuti, ali vlastitu. Do kraja se nije mijenjao rezultat te je ElPozo Murcia u 26. kolu španjolskog prvenstva ostvarila svoju 18. pobjedu ove sezone. Marinović i ekipa su i dalje treći. Sad s dva boda manje od Barcelone na drugom mjestu i sedam bodova manje od vodećeg Movistar Interas FS s tim da vodeći dvojac tek ima odigrati susret 26. kola. ElPozo Murcia teško može biti slabija od trećeg mjesta budući ima čak 14 bodova više od četvrtog Peniscola RehabMedica.

Do kraja ligaškog dijela su još četiri kola. Marinović se protiv Cartagene po deveti put upisao u strijelce u španjolskom prvenstvu u sezoni 2016./17.

25. travanj 2024 17:12