StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

DAN KAD SU STRIJELCI BILI I ANTE, I MARKO Avelino zaustavio Mantovu iako je Daničić opet pogađao, a Kuraja prvi put

Piše Tonči Vlašić
24. listopada 2020. - 20:59
Marko Kuraja i Ante Daničić u dresu Saviatesta Mantove, člana talijanske Serie 'A' foto: Paola Libralato/divisionecalcioa5.it
Prvi poraz Saviatesta Mantove, koja nije uspjela ostvariti i treću pobjedu u trećem nastupu u sezoni 2020./21. Poražena je sa 6:4 kod Avelina, koji je stigao do prvih bodova. 

Svoj niz je pak nastavio Ante Daničić. I u svojoj trećoj utakmici u prvom razredu talijanskog malog nogometa tresao je mrežu suparnika. Ukupno je postigao pet pogodaka, a utakmica u Avelinu je bila prva u kojoj je strijelac za Saviatesta Mantovu bio i drugi 'mali' ponikao u Gospinom polju, u redovima Squarea: Marko Kuraja je u 37. minuti izjednačio na 4:4. To je bio rezultat sve do posljednje minute u kojoj je domaćin dva puta pogodio. Frane Despotović, trener Saviatesta Mantove, koji je u drugom dijelu prošle sezone bio trener Squarea, nakon petog pogotka Avelina izvukao je vratara iz igre, sve snage poslao u napad. Domaćin se obranio, te pogodio iz svoje polovice nebranjenu mrežu. 

Avelino je vodio s 1:0, 2:1 (rezultat prvog poluvremena), 3:2 i 4:3. Daničić je u 14. minuti prvog poluvremena pogodio za 1:1.

image
Ante Daničić (lijevo/kapetan Saviatesta Mantova) foto: Paola Libralato/divisionecalcioa5.it


U 4. kolu, u subotu, 31. listopada, Daničić, Kuraja, te Mirko Hrkač i Blago Gašpar, koji također igraju za Saviatesta Mantovu, a koji su prošle sezone nosili dres Squarea, dočekuje Cybertel Aniene, sastav koji ima pobjedu i poraz u prva dva kola. 
24. travanj 2024 10:14