StoryEditorOCM
OstaloNOGOMETNI TURNIR NA MALE BARICE 'LIBERTAS KUP'

Bronca otišla pod Marjan

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
4. listopada 2016. - 22:03

U utakmici u kojoj je ulog bio dodatnih 10.000 kuna, tko pobijedi ima 20.000, a poraženom za utjehu ostaje 10.000 kuna, uspješniji je bio Beach bar Cool Caffe bar Leonardo, i to na penale. PGM Ragusa, prošlogodišnji pobjednik tako je ostala bez pokala i medalja.

U 40 minuta igre utakmce za broncu bilo je 1:1. Poveo je Beach bar Cool Caffe bar Leonardo pogotkom Valerija Jurića, kojem je to bio šesti pogodak na turniru. Izjednačio je Vladimir Džombić, kojem je to bio peti pogodak na turniru. Na penale od tri izvođača za Beach bar Cool Caffe bar Leonardo pogodila su dvojica (Duško Martinac i Saša Subotić, ne i Mirko Jurjević). Kako su s druge strane promašila prva dvojica izvođača za PGM Ragusu, treći nije ni trebao izvodili penal...

Uoči finala na listi strijelaca vodi Baldo Cicijelj (Caffe bar Antika). Matija Babić (Dustra ogranak Kaštela) igra finale, a postigao je pogodak manje...

PGM Ragusa - Beach bar Cool Caffe bar Leonardo 1:1 / penali 0:2
Suci:
Božidar Butigan i Boris Raič
Strijelci: 0:1 Jurić (1), Džombić (11)
PGM RAGUSA: Dražen Ćavar, Armando Kajfeš, Dino Bundevica, Darko Milanović, Vladimir Džombić (1), Mihajlo Trnjak, Ivan Ivanković, Igor Mirković, Đorđe Kaurin.
BEACH BAR COOL CAFFE BAR LEONARDO: Hrvoje Juras, Davor Jezidžić, Ante Đikić, Andrija Bogdanović, Valerije Jurić (1), Mirko Jurjević, Saša Subotić, Duško Martinac, Mario Čović.

JOŠ VEČERAS Utorak, 4. listopada
20 sati:
humanitarna aukcija
21.30 sati / finale: Taj Mahal Lero - Dustra ogranak Kaštela

25. travanj 2024 00:33