StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE |

BLIŽI SE POLUFINALE FNC ARMAGEDON TURNIRA Lovrić ‘lucky loser‘, Milidragović odgovorio borcu iz Srbije: ‘Kad se vrata borilišta zatvore...‘

Piše Tonči Vlašić
1. listopada 2020. - 09:19
Luka neka se pripremi na najgore iskustvo u životu – poručio je Marko Bojković, borac iz Srbije, član beogradskog Ahileja, uoči polufinale lake kategorije FNC Armagedon turnira. Luka je Dubrovčanin - Luka Milidragović, član Gladiatora, koji je bio uspješan na startu turnira, koji je u svakoj od četiri kategorije okupio po osam boraca iz regije.

Već nakon uvodnog FNC Armagedon kola bilo je jasno kako će borba između Marka Bojkovića i Luke Milidragovića biti jedna od uzbudljivijih u polufinalu – ističe fighsite u najavi polufinalnog turnira, koji se u subotu, 3. listopada, održava u Zagrebu od 20 sati.

Milidragović je u tom prvom kolu, četvrtfinalu,. Dobio također borca iz Srbije, Aleksandra Terzića, člana beogradskog kluba Car Dušan Silni. Nakon dvije runde Dubrovčanin je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

- Moj tim i ja znamo da mogu puno bolje i puno više – istaknuo je Luka nakon te prve pobjede, a na izjave Bojkovića odgovorio:

- Kad se vrata borilišta zatvore, on će se zapitati kojim se sportom uopće bavi – naglasio je Milidragović.

image
Gordan Lovrić (Gladiator) foto: Tonči Vlašić


Gordan Lovrić, drugi član Gladiatora u turniru, imao je na kraju sreće. Iako je izgubio u četvrtfinalu od Mađara Roberta Kardosa, dočekao je novu priliku. Organizatori turnira su objavili kako se Kardos ozlijedio, te kako je Lovrić kao 'lucky loser' u polufinalu. Suparnik će mu biti Nino Škrijelj, člana ATT-a, koji je, zanimljivo, doživio isto. Škrijelj je poražen u četvrtfinalu od Matea Bolfana, koji je zbog ozljede morao odustati. 

Pobjednik svake kategorije (Milidragović se bori u kategoriji do 70 kilograma, a Lovrić u kategoriji do 66 kilograma), dobit će ugovor na tri borbe u FNC-u, dok će najbolji od njih potpisati ugovor s poljskom organizacijom, KSW-om! 

image
Gordan Lovrić i Luka Milidragović su dvojica članova dubrovačkog Gladiatora, koji su odabrani za nastup na FNC Armagedon foto: Tonči Vlašić
20. travanj 2024 15:26