StoryEditor
OstaloBADMINTON/TURNIR POMLATKA

Aediumu 15 medalja: Lana i Lučia u finalu

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
8. listopada 2016. - 23:01

Paralelno s finalima Valamar Junior Opena, Otvorenog juniorskog prvenstva Hrvatske, turnira koji se boduje za svjetsku juniorsku rang listu (igračice i igrači do 19 godina), u Sportskoj dvorani u Gospinom polju u nedjelju, 9. listopada s početkom u 10 sati igrat će se i finala Yonex Youth International, međunarodnog turnir za pomladak, uzrast do 11, do 13 i do 15 godina, koji se protekla dva dana igrao u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka.

U konkurenciji 70-ak natjecatelja iz Mađarske, Bugarske, Srbije, Slovenije i Hrvatske nedjeljna finala izborila su i dvije članice Badmintonskog kluba Aedium iz Dubrovnika: Lana Korać i Lučia Galjer, i to u uzrastu do 11 godina. Korać osim finala protiv Mađarice Petre Hart igra s Galjer i u finalu parova u kojem su im suparnice Ana Grbelja i Andrea Maretić.

Osim dva finala, članovi Aediuma su osvojili trinaest brončanih medalja, i to Patrik Karamatić (dječaci do 11 godina), Romea Milković (djevojčice do 11 godina), Patrik Karamatić i Davor Makivić (dječaci, parovi do 11), Ema Selmani i Margarita Đurić (djevojčice, parovi do 11), Alani Lunjić i Matea Mojaš (djevojčice, parovi do 11), Marko Janičić (dječaci do 13 godina), Maroje Musladin i Nika Masle (mješoviti parovi do 13), Marko Janičić i Nika Matana (mješoviti parovi do 13), Nika Masle i Nika Matana (djevojčice, parovi do 13), Dana Pavlović i Noa Selmani (djevojčice, parovi do 13), Barbara Janičić (djevojčice do 15 godina), Barbara Janičić (mješoviti parovi do 15, nastupala s Borna Vadljom iz Čakovca), Barbara Janičić i Andrea Vlašić (djevojčice, parovi do 15).

loading...

Izdvojeno

03. srpanj 2020 22:54