StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

49. KUTIJA ŠIBICA Tuga s juga, vodili, suparnik izjednačio na 2:2, izborio penale i na penale otišo dalje

14. prosinca 2019. - 23:59
Ispao je u osmini finala prvo Porto Tolero Hotel Riva Brist, a potom je i momčad Hoteli Maestral Ariva zaključila nastup u veteranskom turniru 49. Kutije Šibica, najpoznatijeh malonogometnog turnira u Hrvatskoj. Dvorana u zagrebačkoj Dubravi nije bila sretna za oba sastava s hrvatskog juga. Igrali su jedan za drugim. Oba su ispala na penale nakon što je u obje utakmice rezultat bio 2:2, i to je Porto Tolero Hotel Riva Brist vodio s 1:0 (Hrvoje Vejić) i 2:1 (Goran Bošković) protiv momčadi Staari Vucibalun, a Hoteli Maestral Ariva s 2:0 (Marin Prpić i Ivica Gvozden) protiv momčadi Ćosić Transport. 

Promašaj u prvoj od tri serije penala bio je koban za Porto Tolero Hotel Riva Brist, dok je odluka u ogledu između Hotela Maestrali Ariva i Ćosić Transport trajala, trajala... Odlučen je tek u osmoj seriji penala, petom dodatku. 

Momčad Hoteli Maestral Ariva nastupila je pod vodstvom Maria Raguža u sastavu: Nenad Uvodić, Hasan Kacić, Joško Atijas, Boris Raič, Miljenko Meštrović, Sandro Salacan, Ivica Vlašić, Marin Prpić, Dragan Blatnjak, Ivica Karabogdan, Dragan Palameta, Ivica Gvozden i Mario Lučić, a Porto Tolero Hotel Riva Brist u sastavu: Drago Bezer, Goran Bošković, Pero Granić, Matej Čilić, Damir Obad, Antoni Bebić, Jure Korljan , Hrvoje Vejić, Antonio Vučković, Denis Malić i Boris Malić.
24. travanj 2024 17:19