StoryEditorOCM
NogometNOVI TURNIR, NOVA RADOST

Ziga, zaga, ziga, zaga, zna se tko je ovdje gazda - DU Talent!!!

Piše Tonči Vlašić
27. veljače 2023. - 19:31

Tri od četiri zlata su osvojili u devetoj Zimskoj ligi Nogometnog kluba Župa dubrovačka, a sad dva od tri prva mjesta na premijernom izdanju Apfel Arena Makarska Winter Cupa, međunarodnog turnira, koji je podno Biokova u tri uzrasta okupio 58 sastava.

Škola nogometa DU Talent, koja je osnovana 2017. godine, i prije je ostvarivala dobre rezultate, gotovo da nema turnira s kojeg se, budući bi nastupala s više ekipe (to je slučaj i s dva spomenuta zadnja natjecanja), najmanje jedan njezin sastav nije vratio s medaljom oko vrata, a u većini slučajeva i više od jednog.

Sad u Makarskoj, u najstarijem uzrastu na turniru, do 10 godina, Škola nogometa DU Talent je u finalu svladala vršnjake splitskog Hajduka boljim izvođenjem kaznenih udaraca. Drugo zlato osvojila je u uzrastu do 9 godina pobjedom u finalu protiv Škole nogometa Maksimir.

image

Radost u finalu U10 - ŠN DU Talent

Matko Begović/Apfel Arena Makarska Winter Cup/
image

Maro Gojavić je obranio penal splitskom Hajduku, DU Talent je pobjednik!

Matko Begović/Apfel Arena Makarska Winter Cup/

- Čestitke trenerima, a djeci ne samo na uspješnim rezultatima, već i ponašanju. Još jednom su naš klub i Grad predstavili u najboljem mogućem svijetlu – istaknuo je Hrvoje Šimunović, voditelj Škole nogometa DU Talent.

Prvo mjesto u uzrastu do 9 godina DU Talent je osvojio u sastavu: Ivan Gvozden, Josip Mihaljević, Marin Županović, Đivo Margaretić, Šimun Kos, Borna Drobac, Niko Burin i Leo Vulinović (vodili su ih Ivan Kolobarić i Juraj Zagorc), a u uzrastu do 10 godina u sastavu Toma Raić, Paulo Soldo, Luka Dabo, Maro Gojavić, Lucas Šaler, Mauro Di Liddo, Maro Burin, Ivano Kralj, Marijeta Repović i Andro Tolja pod vodstvom Nikše Galova i Vinka Čikata.

image

Škola nogometa DU Talent (do 10 godina) - s lijeva: Toma Raić, Paulo Soldo, Luka Dabo, Maro Gojavić, Lucas Šaler, Mauro Di liddo, Maro Burin, Ivano Kralj, Marijeta Repović, Andro Tolja. Treneri, na slici Vinko Čikato (drugi s lijeva), i Nikša Galov (četvrti s lijeva). Nagrade su im uručili Josip Skoko i Vik Lalić, nekadašnji nogometaši splitskog Hajduka

Matko Begović/Apfel Arena Makarska Winter Cup/
image

Škola nogometa DU Talent (do 9 godina) - s lijva: Ivan Gvozden, Josip Mihaljević, Marin Županović, Đivo Margaretić, Šimun Kos, Borna Drobac, Niko Burin i Leo Vulinović, treneri: Ivan Kolobarić i Juraj Zagorc. Nagrade su im uručili Vik Lalić i Josip Skoko, nekadašnji nogometaši splitskog Hajduka

Matko Begović/Apfel Arena Makarska Winter Cup/
21. travanj 2024 21:14