StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI KUP |

ŽDRIJEB POLUFINALNIH PAROVA Niželigaši izbjegli hrvatske trećeligaše, evo gdje će se igrati za finale!

Piše Tonči Vlašić
22. travnja 2021. - 10:16
Neven Tomičić, povjerenik za natjecanje Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskogTonči Vlašić

Neven Tomičić, povjerenik natjecanja Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog, održao je ždrijeb u kancelariji na lapadskom igralištu parova polufinala Županijskog nogometnog kupa. Tko će se protiv koga boriti za finale, te tko će biti domaćin? 

Faraon iz Trpnja, pobjednik Nogometnog centra Pelješac, član Druge županijske lige, prvi je izvučen, te će on biti domaćin, i to Župi dubrovačkoj, članu Prve županijske lige, čije je ime bilo u kuglici koja je izvučena druga. Nakon toga je bilo jasno kako će se dva hrvatska trećeligaša ogledati međusobno. Bilo je pitanje samo tko će koga dočekati. Neretvanac je zatim prvi izvučen, te će on ugostiti BŠK Zmaj. 

Podsjetnik, Župa dubrovačka je bila pobjednik Nogometnog centra Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle, BŠK Zmaj Nogometnog centra Lastovo - Korčula, a Neretvanac najbolji u Nogometnom centru Dolina Neretve. 

- Polufinalne utakmice se sigurno neće igrati u idućih desetak dana. Za to vrijeme, ako sve bude u redu s epidemiološkom situacijom, vjerujem kako ćemo dogovoriti s klubovima kad će se igrati. Plan je u svibnju zaključiti natjecanje, te imati pobjednika - naglasio je Tomičić.  

Pobjednik Županijskog kupa, i u finalu odlučuje jedna utakmica, plasirat će se u pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa

19. travanj 2024 09:21