StoryEditorOCM
NogometKUP MLADEŽI NOGOMETNOG SREDIŠTA

Ždrijeb odlučio, Župa dubrovačka izvukla lidera Prve HNL pionira, a i GOŠK Dubrovnik 1919. je gost u polufinalu, i to..

Piše Tonči Vlašić
2. prosinca 2022. - 13:34
Kup utakmica pionira Župe dubrovačke protiv metkovske Neretve, koju su dobili u finalu Županijskog kupaBožo Radić/Cropix/

Pioniri Župe dubrovačke i kadeti GOŠK Dubrovnik 1919. doznali su suparnike u polufinalu Kupa mladeži Nogometnog središta Split. Obje momčadi će u goste, i to Župa dubrovačka ide u Split, igrat će na Poljudu protiv vršnjaka Hajduka, lidera Prve hrvatske lige, koji je bez poraza, koji je u 14 kola ostvario dvanaest pobjeda i dva neodlučena rezultata.

Utakmica Hajduk - Župa dubrovačka igra se u srijedu, 7. prosinca, s početkom u 14 sati. U drugom polufinalu, dan ranije, ogledat će se pioniri Zadra i Solina u Stanovima. 

Put Stanova će i kadeti GOŠK Dubrovnik 1919. čiji je suparnik, Zadar, član Prve hrvatske lige za kadete. Zadar je trenutno jedanaesti u konkurenciji 14 klubova sa četiri pobjede, dva remija i osam poraza. U drugom polufinalu Solin će ugostiti splitskog Hajduka. 

Još nema potvrde kad će igrati kadeti Zadra i GOŠK Dubrovnik1919.

image

Finale županijskog kupa za kadete, Dubrovnik: GOŠK Dubrovnik 1919. – Neretva (Metković)

Tonči Vlašić/

Pioniri Župe dubrovačke i kadeti GOŠK Dubrovnik 1919. su prvo osvojili Županijski kup, potom u konkurenciji pobjednika županijskog kupa preostale tri najjužnije hrvatske županije otišli također do kraja, te s tri prvoligaša, koji se tek sad uključuju u natjecanje (Hajduk, Solin i Zadar), igraju za ukupnog pobjednika Kupa mladeži Nogometnog središta Split.

23. travanj 2024 04:39