StoryEditorOCM
NogometPRIPREMNA |

TREĆELIGAŠI SE OGLEDALI NA ZLINJU Mreže se sad nisu tresle, ali morat će u Dubrovniku 16. kolovoza, ako ne u 90 minuta igre, a onda s bijele točke

Piše Tonči Vlašić
1. kolovoza 2020. - 19:56
BŠK Zmaj i GOŠK Dubrovnik 1919. ogledali su se na Zlinju, travnjaku blatskog kluba, pripremajući se za početak nove sezone u južnoj skupini Treće hrvatske lige. Završilo je bez pogodaka.

Blaćanima, koji imaju novog trenera, preuzeo ih je 40-godišnji Splićanin Ivan Zvonimir Brkić, kojem će pomoćnik biti Ante Prižmić, bila je ovo prva pripremna utakmica. S pripremama su krenuli prije sedam dana, a dubrovačkom sastavu, koji je prvi trening odradio 14. srpnja, četvrta pripremna utakmica: pod vodstvom Milana Petrovića dobio je makarski Zmaj na njegovom terenu s 3:1, a izgubio obje utakmice od Neretve, prvu na svom terenu, a drugu u Metkoviću. Obje istim rezultatom - 2:1. 

Zanimljivo, BŠK Zmaj i GOŠK Dubrovnik 1919. bit će 16. kolovoza suparnici u polufinalu Županijskog kupa. Dubrovački sastav će bit domaćin u toj utakmici. Kad je riječ o Županijskom kupu, nastavak natjecanja u njemu kreće u nedjelju, 2. kolovoza, kad se u Metkoviću igra finale skupine Dolina Neretve, tzv. četvrtfinale, između Neretve i ONK Metković. Pobjednik metkovskog ogleda u polufinalu će biti gost Grka u Potomju. Grk je bio pobjednik skupine Pelješac. GOŠK Dubrovnik 1919. osvojio je skupinu Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle, a BŠK Zmaj skupinu Lastovo - Korčula.  

Pobjednik Županijskog kupa u novoj sezoni igrat će u pretkolu Hrvatskog kupa.
19. travanj 2024 13:10