StoryEditorOCM
NogometPJESMA U PLOČAMA

Suparnici sve ozbilnije i ozbilnije shvaćaju momčad Miša Krstičevića i Darka Cvijanovića, svima je cilj zaustaviti ‘Plave‘ i Nikolu Marića, a oni sve ‘gori i gori‘!

Piše Tonči Vlašić
1. listopada 2022. - 17:32
Nikola Marić (plavi Jadran Luka Ploče) - 7 pogodaka je postigao u šest utakmica za ‘Plave‘ ove sezoneJakov Prkić/Cropix

Prva je sezona Jedinstvene Treće hrvatske nogometne lige, a Jadran Luka Ploče iz utakmice u utakmicu podiže letvicu. Iako je tek sedmo kolo, ona je već sad visoko. Hoće li ovo netko drugi ikad uspjeti preskočiti? Svi rekordi su u njegovim rukama, bez poraza je, dobio je šest od sedam utakmica, kod kuće je u četiri utakmice bez izgubljenog boda, a u gostima bez primljenog pogotka u tri utakmice!

Momčad Miša Krstičevića i Darka Cvijanovića ruši sve pred sobom. Suparnici ih sve ozbilnije i ozbilnije shvaćaju, svima je cilj zaustaviti ‘Plave‘, a oni sve ‘gori i gori‘. Sad su Zagorcu utrpali u prvih 18 minuta tri pogotka, već tad je bilo jasno kako su nova tri boda na njihovom kontu, a do kraja još dva, ukupno 5:1. Prethodno su dobili s 3:1 kod kuće Jadran iz Poreča, istim rezultatom na startu Belišće, prvog gosta, a u drugom nastupu na svom terenu s 2:1 Mladost Ždralove. 

image

Trener Jadran Luka Ploče Mišo Krstičević

Jakov Prkić/Cropix

U Pločama najzadovoljniji što su tribine sve punije i punije, što je u prva tri kola bilo nekoliko stotina gledatelja, što dolaze i iz čitave Doline Neretve, zatim iz Hercegovine, a imaju što vidjeti, Jadran igra sve bolje i bolje.

Protiv Zagorca Nikola Marić je postigao tri pogotka, ukupno sedam ove sezone, a po jednom su mrežu sastava iz Krapine pogodili Ante Glavina i Leonardo Petrović. Za goste je bio strijelac Matija Smrekar. 

Iduće kolo pločanski ‘Plavi‘ su u Osijeku kod druge momčadi prvoligaša, potom dočekuju Hrvace, a nakon toga idu u goste prvom pratitelju Bjelovaru, koji je također bio uspješan u 7. kolu, i to je kod kuće dobio Dugo Selo. Bjelovar ima jedan poraz. Izgubio je u Krapini od Zagoreca.

Na vrhu sam Jadran Luka Ploče, na njegovom kontu 19 bodova od 21, koliko se dijelilo do danas!

image

Jadran Luka Ploče - bez poraza

Jakov Prkić/Cropix
23. travanj 2024 17:56