StoryEditorOCM
NogometSVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO

Što očekujete od ‘Vatrenih‘? Najprije će se vratiti kući po Matiću, najkasnije po Marinoviću, a trofejni automobilisti kažu: ....

Piše Tonči Vlašić
22. studenog 2022. - 12:40

Čeka se prvi nastup ‘Vatrenih‘ na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Sutra, od 11 sati po hrvatskom vremenu, Luka Modrić i ekipa kontra Maroka, potom u nedjelju, 27. studenog, suparnik im je Kanada, a u srijedu, 1. prosinca, Belgija.

- S obzirom na igrački kadar, minimalno četvrtfinale – na pitanje: ‘Što očekujete od naše reprezentacije na SP-u?‘ odgovorio je Hans Matić, malonogometni trener, u prvom redu zadužen za vratare. Bio je pomoćnik Matu Stankoviću u reprezentaciji Libije, trener vratara u mladoj reprezentaciji Hrvatske kad je ostvaren najveći uspjeh, naši doprvaci Europe. Godinama u Squareu, sad pomaže Porto Toleru.

Dario Marinović je najbolji strijelac u povijesti hrvatske malonogometne reprezentacije.

- Očekujem za početak da prođemo skupinu, u to ne sumnjam, a nadam se čak i prvom mjestu u skupini – rekao je reprezentativac Malonogometnog kluba Square, koji je potom podvukao

- Po meni imamo kvalitetu za najveće stvari. Zbog toga je moja prognoza kako će zadnjeg dana SP-a igrati Hrvatska, a da u finalu budemo bolji nego u Rusiji.

- Očekujem plasman u polufinale – kaže Maro Franić, trofejni automobilist Dubrovnik Racinga. I po njemu ćeVatreni‘ među zadnjima napustiti Katar.

- Svaki sportaš ide na natjecanje s ciljem da pobijedi, bude najbolji. Osobno bih bio zadovoljan da budemo među tri najbolja. Mislim kako imamo ekipu za to! – mišljenja je Niko Pulić, legendarni ‘Leteći Konavljanin‘, trostruki prvak Europe u automobilizmu na brdskim stazama.

27. studeni 2022 17:24