StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI KUP

Smokvičani doznali tko im dolazi na Blatinu, potvrđen novi termin utakmice na Šupjaci

Piše Tonči Vlašić
6. ožujka 2023. - 20:40

Omladinac s Lastova je odustao od nastupa u Županijskom kupu, a trebao je u polufinalu Nogometnog centra Lastovo – Korčula biti gost Žrnova. I kad je tako, bez igre smo doznali tko je suparnik Jadranu 1929. u finalu centra, protiv koga će se Smokvičani na svom terenu boriti za plasman u završnicu Županijskog kupa. Županijski nogometni savez je odredio termin utakmice: Jadran 1929. i Žrnovo igraju na igralištu Blatina u srijedu, 15. ožujka, od 15 sati.

Zbog kiše se u proteklu srijedu, 1. ožujka, nije u Čilipima odigralo polufinale Nogometnog centra Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle između domaćeg Konavljanina i GOŠK Dubrovnik 1919., a sad je potvrđeno kako je novi termin - srijeda, 22. ožujka. Slaven je prvi finalist centra.

Kao je u Nogometnom centru Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle, tako je i u Nogometnom centru Dolina Neretve. Poznat je prvi finalist (Gusar iz Komina), te suparnici u drugom polufinalu, a to su Jadran Luka Ploče i Neretva, koji će igrati u Pločama. Još nema potvrde iz kancelarije saveza kad će igrati.

I dok se u tri od četiri centra još ne znaju pobjednici, u četvrtom, Nogometnom centru Pelješac, to je Faraon iz Trpnja. Ujedno, on je prvi polufinaist završnice Županijskog kupa.

Kao i proteklih godina, tako i ove, tko na kraju podigne pokal Županijskog kupa, taj će igrati u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa, naći se među 48 najboljih klubova najmasovnijeg natjecanja u Lijepoj našoj. Prošle godine Županijski kup je osvojila Neretva iz Metkovića. 

20. travanj 2024 15:59