StoryEditor
NogometNOGOMET

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA Start 22. rujna: prvak Druge ŽL i povratnik dočekuje prvaka Prve ŽL

6. rujna 2019. - 09:16
Croatia, prošlogodišnji prvak Prve županijske lige, gost je na startu nove sezone Maestrala, prošle sezone najbolje momčadi Druge županijske lige i povratnika u prvi razred. Nova sezona počinje u nedjelju, 22. rujna, u 16.30 sati, a osim u Krvavcu još će se igrati u Žrnovu (Žrnovo – Hajduk 1932.), Kominu (Gusar – Slaven), na Grudi (Sokol – Župa dubrovačka), u Čilipima (Konavljanin – ONK Metković) te u Smokvici (ŠD Smokvica – Orebić).

U 2. kolu, 29. rujna, Orebić je gost Hajduka 1932., ONK Metković dočekuje ŠD Smokvica, u Čibači igraju Župa dubrovačka i Konavljanin, na Grudi Slaven i Sokol, u Gabrilima Croatia i Gusar te u Žrnovu istoimeni domaćin dočekuje Maestral.

U 3. kolu su dva konavoska derbija (Sokol – Croatia te Konavljanin – Slaven), a u 5. kolu jedan (Croatia – Konavljanin). Uz to se u 5. kolu igra još jedan susjedski derbi (Maestral - Gusar). U 6. kolu igra se susjedski ogled u Žrnovu između Žrnova i ŠD Smokvica... 

Prvi dio završava 1. prosinca (ŠD Smokvica – Hajduk 1932., Orebić – Konavljanin, ONK Metković – Sokol, Župa dubrovačka – Gusar, Slaven – Maestral te Croatia – Žrnovo). Drugi dio počinje 8. ožujka 2020. godine, a posljednje, 22. kolo igra se 17. svibnja.

Kompletan raspored prvenstva možete vidjeti na stranici Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog: http://zns-dn.com
loading...

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 04:00