StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

PRVA LIGA SREDIŠTE SPLIT Neretva četiri od šest protiv Dugopolja, pioniri GOŠK Dubrovnika 1919. ostvarili prvu pobjedu, a kadeti osvojili prvi bod

23. rujna 2019. - 20:45
Mlađi uzrasti GOŠK Dubrovnika 1919. u 3. kolu Prve lige središta Split ostvarili su jednu pobjedu, jedan neodlučan rezultat te dva poraza. Pioniri i kadeti su igrali protiv Zmaja u Makarskoj, a mlađi pioniri i juniori protiv Adriatica iz Splita u Dubrovniku.

Pioniri dubrovačkog kluba su podno Biokova slavili s 2:0 (strijelci su bili Jerolim Kovačević i Antonio Delevski iz kaznenog udarca), a kadeti odigrali bez pogodaka. Pioniri su ostvarili prvu pobjedu, imaju sad 4 boda (pobjeda, remi i poraz), dok su kadeti osvojili prvi bod (remi i dva poraza). Mlađi pioniri i juniori su izgubili od Adriatica na lapadskom travnjaku sa 6:0 odnosno 2:0 te su i dalje bez osvojenog boda (tri poraza).

Pioniri i kadeti Neretve iz Metkovića su u 3. kolu ugostili vršnjake Dugopolja. Pioniri, koji su u prva dva kola ostvarili pobjedu i remi, opet su bili uspješni. Dobili su Dugopolje sa 4:2, dok su kadeti Neretve odigrali 1:1. Kadeti Neretve imaju po jednu pobjedu, jedan remi i jedan poraz u prva tri kola u najvećem rangu središta Split. 

FOTO Mlađi pioniri, 3. kolo: GOŠK Dubrovnik 1919. - Adriatic 0:6
4. KOLO
U 4. kolu Prve lige središta Split mlađi pioniri i juniori GOŠK Dubrovnika 1919. su gosti vršnjaka RNK Split, dok u 4. kolu pionira i kadeta GOŠK Dubrovnik 1919. dočekuju Adriatic iz Splita, a Neretva je gost Junaka u Sinju. 

Utakmice se igraju 28. i 29. rujna.

19. travanj 2024 10:28