StoryEditorOCM
NogometRUKE ĆEMO SKUPA ZA BILE DIĆI...

Pogledajte tko se sve slikao sa Ohandzom i Ercegom za Hajdukov kalendar

22. listopada 2016. - 23:45

Frane, Frane - dočekali su navijači Hajduka u Dubrovniku Francka Ohandzu, pozdravili na isti način i Antu Ercega. Dvojica nogometaša splitskog Hajduka skoknula su do Grada. Razlog - splitski klub radi kalendar za 2017. godinu.

- Ovo je prvi dan. U Vidu, pokraj Metkovića, slikavali su se s Ardianom Ismajlijem i Josipom Kvesićem, a Ohandza i ja smo stigli u Dubrovnik. Poslije će drugi igrači ići u druga mjesta – otkrio je Erceg.

Dakle, tek su počeli. Prođirat će po Dalmaciji. Po dvojica igrača u svako 'naše velo i malo misto'. U svakom će pozvati navijače. U Pilama, odmah do gradskih zidina na kojima su i danas, a bliži se kraj listopada, tisuće i tisuće turista, došlo ih je jedno pedesetak navijača splitskih 'Bilih'.  Pridružio im se i kvartet Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranja, europskog i hrvatskog prvaka. Felipe Perrone, Xavi Garcia, Maro Joković i Paulo Obradović su skupa s navijačima na kraju zapjevali hajdučke pjesme.

Prije i poslije nego je odrađen službeni dio pod dirigentskom palicom Toma Dubraveca, Ohandzu i Ercega su 'uhvatili' pojedinačno gotovo svi. Nitko nije želio propustiti priliku imati uspomenu na dolazak Hajdukovih igrača u Dubrovnik, dobiti autogram…

Dvojicu 'Bilih' došao je pozdraviti Zvonimir Deranja,  bivši Hajdukovac. Igrao je u Francuskoj, naučio francuski te popričao s Kameruncom, koji mu je poklonio dres, a prije nego mu ga je uručio, tražio je marker te napisao posvetu.

- Prije je nas Dugi (Vladimir Dugandžić) slikavao na utakmicama te su slike iz igre bile na kalendaru – prisjetio se Deranja.

Uključili su se u razgovor i navijači. Jedan ima kalendar sa slikama snimljenim na brodu, po Splitu.

- Na ovaj način je Tom Dubravec napravio kalendar za RNK Split. Meni se ovo sviđa – dodao je Konavljanin, legendarni Popaj.

Navijači također oduševljeni. Ohandzi i Ercegu trebalo je 'sat vremena' da napravi 20-ak metara, od mjesta gdje se napravila fotografija za kalendar, do restorana Orhan u kojem su se presvukli. Nema sumnje kako će, kad se kalendar otisne i nađe u prodaji, opet biti gužva.
 

16. travanj 2024 09:26