StoryEditorOCM
NogometMALI NOGOMET

Pobjednički pehar Memorijala Milan Batinović otišao na Neretvu

Piše Branko Kulidžan
Slike: Arhiv MNK Sv.Antun
11. lipnja 2019. - 17:55
U Korčuli je održan 4.memorijalni malonogometni veteranski turnir Milan Batinović koji se igra u spomen na velikog zaljubljenika u mali nogomet koji je prerano napustio ovozemaljski svijet. Pehar namjenjen pobjedniku ove godine podigli su veterani Opuzena predvođeni najboljim igračem turnira Joškom Popovićem koji su u finalu pobjedili prošlogodišnjeg pobjednika turnira ekipu Mostara. Memorijal je okupio 6 veteranskih momčadi iz Konavala, Opuzena, Mostara, Ploča i Korčule.
Rezultati: Sveti Antun - Konavljanin 3:3, Opuzen - Mostar 1:1, Korčula - Konavljanin 1:0, Ploče - Opuzen 1:5, Mostar - Ploče 5:3. Polufinale: Korčula - Mostar 0:1, Opuzen - Konavljanin 3:0. Finale: Opuzen - Mostar 4:2.
Uz Joška Popovića(Opuzen) koji je proglašen najboljim igračem turnira, za najboljeg vratara je proglašen Vedran Milan(Mostar), dok je za najstarijeg igrača turnira nagradu dobio 70-godišnji Marko Matić(Konavljanin).

Domaćin malonogometni klub Sveti Antun iz Korčule uspješno je organizirao turnir koji se igrao na igralištu "Ferijalni", te najboljim ekipama i pojedincima uručio vrijedne nagrade.

 
20. travanj 2024 11:36