StoryEditorOCM
NogometSVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO

Odlazim ako budemo prvaci, Luka Modrić: ‘Uvijek dajemo sve kada obučemo ovaj dres i nadam se da će navijači biti zadovoljni s nama‘

Piše Tonči Vlašić
22. studenog 2022. - 17:23

Što reći, Saudijska Arabija je pobijedila Argentinu, Tunis je uzeo bod Danskoj, nema lakih utakmica, znamo da će biti teško. Cijenimo i respektiramo marokanski nogomet. Danas svi znaju igrati i vidjeli smo da su iznenađenja moguća. U utakmicu ulazimo spremni – rekao je Zlatko Dalić na konferenciji za novinare. Stigao je naš izbornik s kapetanom u glavni medijski centar, a na pitanje ‘Imate li sastav za Maroko?‘ odgovorio je: Sve ono o čemu smo razmišljali smo riješili, odabrali smo najbolje u ovom trentku. Imamo miks mladosti i iskustva i mislim da smo se zaista dobro posložili.

Hrvatska sutra od 11 sati po hrvatskom vremenu kreće u boj na SP-u u Kataru. Maroko je prvi suparnik. Dalić je u uvodu još rekao kako za taj dvoboj može računati na Marka Livaju, a kad je na red stigao naš kapetan, najbolji igrač prethodnog Svjetskog prvenstva, opet se ‘sudario‘ s pitanjem: Hoće li se oprostiti od reprezentacije nakon ovog prvenstva?

- Još nisam donio odluku oko toga, tu sam da odigramo dobar turnir i to je jedino što mi je na umu. Što ćemo napraviti to ćemo vidjeti. Imamo vjeru u naše mogućnosti, moramo biti skupa kao u zadnjim utakmicama. Treba ići utakmicu po utakmicu, čeka nas težak dvoboj, ali vjerujem da možamo do pozitivnog rezultata.

- Osjećam se jako dobro, opozitivna je trema i iščekivanje, uzbuđen sam predvostiti Hrvatsku na veliko natjecanju. Kada je momčad u pitanju mislim da smo dobro radili ovih pet dana. Ja sam zdrav i spreman, to je najbitnije.

Ronaldo je rekao: ‘Tko osvoji Svjetsko prvenstvo će se oprostiti od reprezenetativnog dresa!‘.

- Daj Bože da se to dogodi. Ako to treba, da mi osvojimo onda ću se oprostiti. Uvijek dajemo sve kada obućemo ovaj dres i nadam se da će navijači biti zadovoljni s nama. Mi ćemo dati sve od sebe - naglasio je Modrić.

25. travanj 2024 01:09