StoryEditorOCM
NogometBITKA ZA LIGU PRVAKA |

MURA ‘ZAPJEVALA‘ NA STADIONU TOŠE PROESKI U SKOPLJU Orebićanin Matko Obradović zaustavio svih osam udaraca prvaka Makedonije u okvir gola

Piše Tonči Vlašić
6. srpnja 2021. - 22:53

Orebićanin Matko Obradović je dobro počeo novu sezonu u dresu Mure, prvaka Slovenije, koja je dobila prvo poluvrijeme 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Njegova Mura je na gostovanju kod Shkëndija iz Tetova, koji je bio domaćin na nacionalnom stadionu 'Toše Proeski' u Skoplju, bila bolja s 1:0. Pogodak je postigao Međimurac Luka Bobičanec iz kaznenog udarca u 28. minuti. I domaćin, prvak Makedonije, imao je kazneni udarac, i to u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, ali najbolji strijelac Shkëndija s 26 pogodaka u sezoni 2020./21., Besart Ibraimi, nije uspio pogoditi. Lopta je prošla pokraj gola.

Domaćin je imao više loptu u svom posjedu, bio je opasniji, zabilježena su čak 23 njegova udarca prema golu Mure od čega osam u okvir gola, ali svih osam je zaustavio 30-godišnji Orebićanin, koji je prošle sezone bio najbolji vratar slovenskog prvenstva!

Uzvrat je kod Mure za sedam dana, 13. srpnja. 

image
Matko Obradović, vratar Mure, prvaka Slovenije
19. travanj 2024 21:03