StoryEditorOCM
NogometNOGOMET

MLAĐI UZRASTI DRUGA NL - SREDIŠTE SPLIT Omišani odnijeli sve iz Čilipa, prva pobjeda kadeta Župe dubrovačke

21. rujna 2019. - 19:32
Pioniri Konavljanina su poraženi u Čilipma u 3. kolu Druge lige središte Split od Omiša s 5:1. Gosti su dobili prvo poluvrijeme s 2:0. Josip Bete je pogotkom u 56. minuti preopolovio prednost Omiša, ali tri minute poslije ponovno se zatresla mreža domaćina, koji je do kraja primio još dva pogotka. Jadran Luka Ploče je izgubio kod kuće od GOŠK-a iz Kaštel Gomilice sa 4:0, a istim rezultatom je izgubila i Župa dubrovačka kod Primorca u Biogradu na Moru.

Konavljanin je s dvije pobjede i jednim porazom peti, Jadran Luka Ploče i Župa dubrovačka su na začelju bez boda. Vode Vodice i GOŠK Kaštel Gomilica sa sve tri pobjede.

Kadeti Jadran Luka Ploče odigrali su 1:1 kod kuće protiv GOŠK-a iz Kaštel Gomilice, koji je poveo u 8. minuti, dok je domaćin izjednačio u 32. pogotkom Duje Žderića. Konavljanin je s 1:0 poražen u Čilipima od Omiša. Gosti su pogodak postigli u 24. minuti. Župa dubrovačka je pak slavila u gostima. Nakon poraza na startu u Kaštel Gomilici od GOŠK-a s 5:0, zatim prvog osvojenog boda - 2:2 kod kuće protiv Vodica, sad je dobila s 2:0 Primorac u Biogradu na Moru. Prvi pogodak za momčad iz Čibače trenera Mladena Nikolića bio je autogol, a za konačnih 2:0 pogodio je Đani Protić.  

FOTO Kadeti, 3. kolo, Čilipi: Konavljanin - Omiš 0:1

Pločani dijele drugo mjesto s GOŠK (KG) - dvije pobjede i jedan remi, Župa dubrovačka je šesta sa četiri boda (pobjeda, remi i poraz), dok je Konavljanin jedanaesti s jednim bodom (remi i dva poraza). U konkurenciji dvanaest klubova Omladinac vodi sa sve tri pobjede. Za 

U 4. kolu Druge lige središte Split pionira i kadeta Župa dubrovačka dočekuje Omladinac, Konavljanin je domaćin Šibeniku II, a Jadran Luka Ploče je gost Primorca (Biograd na Moru). 

Mlađi pioniri i juniori utakmice 3. kola Druge lige središte Split igraju u nedjelju, 22. rujna. Neretvanac dočekuje Vodice, Neretvi u goste dolazi Omiš, a Pločani igraju na Klisu protiv Uskoka.
19. travanj 2024 01:33