StoryEditor
NogometŽUPLJANIN NAPUSTIO MJESTO DOPREDSJEDNIKA HRVATSKOG NOGOMETNOG KLUBA HAJDUK SPLIT

LUKŠA JAKOBUŠIĆ PODNIO OSTAVKU Trofejni Jugov predsjednik napustio Hajduk: 'Ostavku podnosim iz osobnih razloga, ali mi utoliko nije nimalo lakše'

4. studenog 2019. - 21:18
Lukša Jakobušić podnio je ostavku na mjesto dopredsjednika HNK Hajduk koju je danas prihvatio predsjednik Uprave Marin Brbić. Funkciju najbližeg suradnika predsjednika Uprave Kluba obavljao je od svibnja ove godine - glasi vijest iz Splita. 

- Ostavku podnosim iz osobnih razloga, ali mi utoliko nije nimalo lakše. Protekli mjeseci na mjestu dopredsjednika Hajduka su me učinili ponosnim, posebice zbog načina na koji su me prihvatili svi, od suradnika u Klubu, do građana Splita i navijača Hajduka. Posebno zahvaljujem predsjedniku Marinu Brbiću što mi je pružio priliku da budem dijelom veličine kao što je Hajduk, ali i za razumijevanje kojim je prihvatio moju odluku. Tu veliku čast sam se svim srcem trudio obnašati s maksimalnom odgovornošću. Međutim, iz navedenih razloga u postojećim okolnostima ne bih mogao Hajduku dati ono što smatram da mu svaki zaposlenik mora dati i ono što je Hajduku sada potrebno, pa je nužno ustupiti mjesto nekome tko će to moći, na radost svih nas kojima je Hajduk važan dio života. Nastavljam se radovati budućim uspjesima Hajduka. - poručio je Jakobušić na odlasku iz Kluba. Njegovu izjavu prenosi Slobodna Dalmacija

Rano ispadanje iz Kupa Hrvatske od Gorice, zatim prvenstveni poraz od istog suparnika tri dana poslije za prvenstvene bodove s kojim je izgubljen korak za europskim Dinamom. Događanja nakon posljednjeg poraza kad su navijači postrojili igrače... Prije svega toga susret s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem te srdačan pozdrav s njim u Varaždinu zbog čega se našao na udaru navijača sa sjevera.

Jakobušić, trofejni predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje (pod njegovim vodstvom je u jednoj godini - 2016.- - osvojeno čak pet trofeja!), zbog Hajduka je preselio u Split. Radio je za splitske 'Bile' 24 sata. Nakon pola godine napustio je Poljud. 
loading...

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 03:02