StoryEditorOCM
NogometHRVATSKI KUP SREDIŠTE SPLIT

Juniori GOŠK Dubrovnik 1919. izjednačili u zadarskim Stanovima u 90. minuti, izborili penale, ali...

Piše Tonči Vlašić
10. studenog 2021. - 15:50
Slave igrači GOŠK Dubrovnik 1919. pobjedu u finalu Županijskog juniorskog kupa u Opuzenu na penale protiv Neretvanca. Sad na penale nisu uspjeli dobiti Zadar u Zadru...Tonči Vlašić

GOŠK Dubrovnik 1919. nije uspio izboriti finale Nogometnog središta Split za juniore. Poražen je u zadarskim Stanovima od Zadra na penale. Nakon 90 minuta igre bilo je 1:1, domaćin je poveo desetak minute prije kraja, a dubrovački sastav izjednačio u posljednjim trenucima pogotkom Marina Krešića.

Na penale, Zadar je pogodio sva četiri udarca, dok s druge strane od igrača GOŠK Dubrovnik 1919. nisu uspjeli zatresti mrežu u prvoj seriji Maro Vatović, te u petoj vratar Ljudevit Pergjoni. U drugoj seriji je za dubrovački sastav pogodio Franjo Matej Urlović, u trećoj Baldo Teo Krešić, a u četvrtoj Maro Đivić.

GOŠK Dubrovnik 1919. nije bio kompletan u Zadru. Pod vodstvom Matea Kristića igrao je u sastavu: Ljudevit Pergjoni, Roko Anđelić, Ivan Grljević, Maro Đivić, Baldo Teo Krešić, Hrvoje Šijaković, Mihael Dabo, Bruno Paviša, Maro Vatović, Domagoj Miloglav, Franjo Matej Urlović, Leo Ljubenko, Marin Krešić, Isan Kacić, Nikola Grbić i Ivan Pavao Bulić.

Podsjetnik, GOŠK Dubrovnik 1919. je u finalu Županijskog kupa dobio na penale Neretvanac u Opuzenu, te je izborio polufinale Nogometnog središta Split. 

Zadar će u finalu igrati protiv makarskog Zmaja, koji je s 6:0 svladao na svom terenu Vodice.

MOŽE LI SE DO FINALA PREKO SPLITSKOG ADRIATICA?

Kadeti GOŠK Dubrovnik 1919. će u srijedu, 17. studenog, igrati u polufinalu Hrvatskog kupa za područje Središta Split kod kuće protiv splitskog Adriatica, dok u drugom polufinalu Šibenik dočekuje Abecedu sporta iz zadarske Murvice.

U polufinalu Hrvatskog kupa za područje Središta Split za pionire Neretva će u utorak, 16. studenog, dočekati Adriatic, a Šibenik je domaćin Zadru.  

19. travanj 2024 20:33