StoryEditorOCM
NogometDUBROVAČKI VJESNIK U DOHI

Je li ovo istina? ‘Potres‘ u kampu reprezentacije Portugala: Ronaldo zaprijetio Santosu kako napušta Svjetsko prvenstvo!

Piše Tonči Vlašić
8. prosinca 2022. - 11:32

Nije slavio pobjedu protiv Švicarske. Samo je on krenuo prema svlačionici odmah nakon utakmice u kojoj je Portugal izborio četvrtfinale pobjedom 6:1, a ostalih 25 igrača, te stručni stožer se radovali skupa s navijačima. 

Ronaldo nije u toj utakmici poveo svoje, već je bio na klupi. U igru je ušao tek u 73. minuti, kad je pobjeda bila osigurana i prolaz dalje (5:1 je u tom trenutku pisalo na semaforu). 

Danas je portugalski sportski dnevni list Record objavio kako je pukla ljubav između kapetana i izbornika Fernanda Santosa, kako je Ronaldo zaprijetio kako će napustiti reprezentaciju i vratiti se kući. To se, pišu novinari Recorda, dogodilo već u trenutku kad mu je izbornik obznanio da ga nema među prvih jedanaest protiv Švicarske.

Santos je umjesto kapetana u napad poslao 21-godišneg Goncala Ramosa, koji je postigao tri pogotka i imao asistenciju. Dakle, pogodio je. Ronaldo je propustio trening Portugala na kojem su radili igrači koji protiv Švicarske nisu bili u početnoj postavi.

Plus, portugalski izbornik je na konferenciji za novinare nakon pobjede protiv Švicarske rekao kako tek treba odlučiti što će s Ronaldom u četvrtfinalu protiv Maroka. Mnogi su to protumačili kako najveću zvijezdu čeka opet klupa, a kad je tako, ističu portugalski novinari, ne bi bilo iznenađenje da CR7 napusti Dohu još dok je njihova reprezentacija u turniru.

Vijest kako bi to Ronaldo mogao napraviti, gurnula je sve ostalo u drugi plan. To je sad glavna vijest u izvješćima mnogih iz novinarskog doma sa SP-a.

Nama je ipak najvažnije sutrašnje četvrtfinale ‘Vatrenih‘ protiv Brazila. 

24. travanj 2024 23:30