StoryEditorOCM
Nogometjesenski dio prvenstva

Iako Slaven vodi, još uvijek se ne zna prvak Prve županijske lige Dubrovačko-neretvanske

Piše Branko Kulidžan
5. prosinca 2021. - 20:37

Odigrano je posljednje 11. kolo jesenskog dijela prvenstva Prve županijske lige Dubrovačko-neretvanske u kojem je Gusar kao domaćin u Pločama izgubio od ONK Metkovića. Vodeći Slaven u Krvavcu uzeo sva tri boda posljednjem Maestralu, dok je Orebić kod kuće jednim ali vrijednim pogodkom pobijedio Croatiju. U susretu dva bivša trećeligaša Konavljanina i BŠK Zmaj uspješniji su bili Konavljani.

REZULTAT 11.KOLA

Gusar - ONK Metković 0:2(Marević 16 i 60)

Orebić - Croatia 1:0(I.Kordić 50),

Maestral - Slaven 0:2(Mostahinić 5 i 76)

Konavljanin - BŠK Zmaj 4:1(Opušić 8 i 36, Krešić 47, Mataga 68/Žaknić 25)

Sokol - Župa Dubrovačka (odgođeno)

Žrnovo - Jadran Smokvica (odgođeno)

Do konačnog poretka na tablici ostala su još dva neodigrana susreta i to odgođena utakmica 7.kola u Kominu između Gusara i Orebića, te odgođena utakmica 8.kola između ONK Metković i Žrnovo za koju se zna da će se igrati 12.prosinca. Uz to još treba odigrati i dvije odgođene utakmice iz ovoga kola.

Trenutno vodećem Slavenu nije sigurno da će na tom mjestu ostati i prezimiti u koliko ONK Metković uzme bodove Žrnovu.

Sad je sve na povjereniku natjecanja Nevenu Tomičiću da odredi datum i vrijeme odigravanja do nove godine ili će se odgoditi do proljeća.

Trenutno vodeći je Slaven s 24 boda, na drugom mjestu je ONK Metković s 23 boda i utakmicom manje, a slijede Croatia s 19, Orebić 18 i utakmicu manje, Konavljanin 16, Župa Dubrovačka utakmicu manje i Gusar utakmicu manje po 15, Sokol utakmicu manje i Jadran Smokvica utakmicu manje po 12, Žrnovo 10 i dvije utakmice manje, BŠK Zmaj 7, Maestral 3.

25. travanj 2024 19:39