StoryEditor
NogometLOŠA VIJEST |

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ POTVRDIO Bez sjajnog Ivana Perišića na Španjolsku - pozitivan je!

Piše Tonči Vlašić
27. lipnja 2021. - 00:50
Ivan PerišićBoris Kovačev/Cropix

Hrvatski nogometni savez je na svojoj stranici objavio kako je zaprimio u subotu tijekom večeri rezultate redovnog testiranja na virus SARS-CoV-2 koje je pokazalo da je reprezentativac Ivan Perišić pozitivan na koronavirus.

Liječnička služba reprezentacije izolirala je Ivana od drugih članova reprezentacije te je odmah detaljno o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu, uz dokaze o poštivanju svih mjera zaštite od širenja koronavirusa. Perišić će provesti 10 dana u samoizolaciji te u tom razdoblju neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije.

Svi ostali reprezentativci, članovi stožera i delegacije su negativni. Reprezentacija u 10.35 sati ima let iz Pule u Kopenhagen gdje u ponedjeljak 28. lipnja s početkom u 18 sati igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske.

Perišić je postigao dva od četiri pogotka Hrvatske na EP-u, bio je strijelac u 2. kolu izjednačujućeg pogotka protv Češke (1:1), te u 3. kolu u pobjedi protiv Škotske kad je pogodio za konačnih 3:1. 

Nema sumnje - težak udarac za našu reprezentaciju.

04. kolovoz 2021 03:10