StoryEditorOCM
Nogometna suprotnu stranu

Hajdukovci neće biti u loži s čelnicima HNS-a: Lukša Jakobušić će utakmicu reprezentacije, kao i obično, gledati s istočne tribine

Piše PIŠE SLAVEN ALFIREVIĆ/SD
6. lipnja 2022. - 10:35

Kakav je odnos Hajduka i HNS-a? I nakon tripartitnog sastanka u Zagrebu, nedavno u prostorijama HNS-a, te unatoč pozitivnim tonovima nakon završetka skupa (s naglaskom na budući tretman navijačkih skupina), nema tu značajnijeg pomaka. Ni glede slike, a ni tona.

Povod da ovo napišemo jest pitanje: gdje će Lukša Jakobušić danas sjediti, na poljudskoj reprizi finala Svjetskog prvenstva?

- Uvik isto... - odgovor je.

A to znači, neće u svečanu ložu. Uvik isto i samo treba dodat slovo "k". Znači isto-k!

Hajduk je prepustio stadion reprezentaciji, ali poput ranijih prigoda predsjednik i uprava Hajduka radije će se sklonit u gledalište, na istočnu tribinu, donosi Slobodna Dalmacija.

Time pokazuju da su odnosi na relaciji Hajduk – HNS i dalje bremeniti, nisu uspostavili bilateralne odnose na razini ambasadora/veleposlanika, premda se može reći da su u izravnom kontaktu, na relaciji „crvenog telefona”, zatreba li.

Prošli put društvo Jakobušiću na istoku je pravio Boro Primorac, pa i sad očekujemo nešto slično, oko gospara Lukše možda bude i šire društvo funkcionera „bijelih”.

26. rujan 2023 20:28