StoryEditorOCM
NogometNAŠI ‘BILI‘ |

HAJDUK PRODUŽIO ‘VEZU‘ S DUBROVČANINOM Karlo Sentić potpisao do ljeta 2026. godine!

Piše Tonči Vlašić
30. ožujka 2021. - 16:31

Opet je Karlo Sentić stavio potpis na ugovor sa splitskim Hajdukom, produžio ga je do 2026. godine. Hajduk ističe kako je riječ o perspektivnom vrataru, i ne samo jednom, već dvojici. Naime, uz Sentića potpisao je i Toni Silić iz Dicma. 19-godišnji Sentić produžio je vjernost Bijelima za dvije sezone, do 2026. godine, a 16-godišnji Silić potpisao je stipendijski ugovor do 2024. godine.

- Riječ je o dva moderna, talentirana vratara, koje krasi dobra igra nogom, refleks i razumijevanje igre. Karlo svakodnevno trenira s prvom momčadi, svoj potencijal je pokazao braneći za Hajduk II. Ima izražene liderske osobine i snažan karakter. Toni brani za juniore iako je kadet, radi se o jednom od najtalentiranijih vratara u svojoj kategoriji. Nastavi li se ovako razvijati, ne sumnjam da ga čeka svijetla budućnost. Za njihov razvoj posebno želim istaknuti zasluge svojih kolega koji su s njima radili proteklih godina u Hajdukovoj Akademiji - kazao je trener vratara prve momčadi Hrvoje Sunara.

- Prije samo godinu dana potpisao sam ugovor s Hajdukom, što je za mene u tom trenutku predstavljalo najveće priznanje i poticaj za daljnje dokazivanje te još predaniji rad. Zahvaljujem klubu što je ovim produženjem ugovora još jednom pokazao koliko računa na mene. Zaista sam sretan i još jednom mogu samo obećati da ću dati sve od sebe da jednog dana zaslužim postati vratar prve momčadi i vratim ukazano povjerenje - poručio je nakon produženja ugovora Sentić, koji je ponikao u Nogometnoj akademiji Libertas.

image
Karlo Sentić, vratar Hajduka II, odnosi loptu ispred Tomislava Mrkonjića iz Croatije Zmijavci
Josko Šupić/Cropix

18. travanj 2024 01:16