StoryEditorOCM
NogometMLAĐI UZRASTI

DRUGA LIGA SREDIŠTA SPLIT Nogometna akademija Konavle nakon utakmica položila cvijeće i zapalila svijeće podno križa u Škrabrnji

Piše Tonči Vlašić
3. studenog 2020. - 18:22
Pioniri Nogometne akademije Konavle odigrali su u 8. kolu bez pogodaka kod Škabrnje '91., Župa dubrovačka je s 3:1 izgubila kod kuće od Šibenika II, a Jadran Luka Ploče je s 3:1 bio bolji u gostima od Vodica. Neretvanac i Trogir 1912. nisu igrali. Unatoč porazu u derbiju kola Župa dubrovačka je i dalje vodeća u Drugoj ligi središta Split s 15 bodova iz 8 utakmica, ali sad drugi Šibenik II ima dva boda manje iz 8 utakmica. Neretvanac je s 12 bodova iz 5 utakmica treći, a Nogometna akademija Konavle četvrta s 12 bodova iz 8 utakmica, dok 12 bodova ima i peti Jadran Luka Ploče iz 8 utakmica. Ukupno je 10 klubova u ligi.

Kadeti Župe dubrovačke su s 2:1 dobili u Čibači Šibenik II, Jadran Luka Ploče je poražen u Vodicama od istoimenog domaćina s 2:1, a Nogometna akademija Konavle izgubila je kod Škabrnje '91. s 5:0. Neretvanac i Trogir 1912. nisu igrali. Jadran Luka Ploče vodi s 19 bodova iz 8 utakmica, Nogometna akademija Konavle je druga sa 16 bodova iz 8 utakmica, Neretvanac peti s 9 bodova iz 5 utakmica, a Župa dubrovačka deveta sa 7 bodova iz 8 utakmica.

U mlađim pionirima nije odigrana utakmica Župa dubrovačka – Dinara. Župa dubrovačka je druga sa 14 bodova iz šest utakmica (bez poraza), a vodi Primorac (BNM) sa 17 bodova iz 7 utakmica. Dinara je treća s 10 bodova iz 6 utakmica. Ukupno je sedam klubova u ligi. Nisu igrali ni juniori Župe dubrovačke protiv Dinare. U juniorskoj ligi Župa dubrovačka je u pretposljednja, šesta sa 6 bodova iz 6 utakmica. Vodi Primorac (BNM) sa 16 bodova iz 6 utakmica.   

image
Nogometna akademija Konavle u Škabrnji

image
Nogometna akademija Konavle se poklonila žrtvama Škabrnje

image
Nogometna akademija Konavle u Škabrnji


Dan nakon što je nastupila u Škabrnji, odigrala utakmice 8. kola, Nogometna akademija Konavle se pod vodstvom predsjednika Pera Miletića, voditelja i trenera Frane Lojića te još dvojice trenera, Zvonimira Deranje i Iva Krilanovića, poklonila žrtvama iz Domovinskog rata u Škabrnji. Položila je vijenac, te upalila svijeće. Podno središnjeg križa položen je i vijenac u ime Zajednice sportova Općine Konavle, a u ime Općine Konavle to je napravio zamjenik načelnika Općine Konavle Ivo Radonić.

Domaćin Nogometnoj akademiji Konavle te zamjeniku načelnika Općine Konavle bio je Nedjeljko Bubnjar, načelnik Općine Škabrnja.
19. travanj 2024 13:11