StoryEditorOCM
NogometMLAĐI UZRASTI |

DRUGA LIGA SREDIŠTA SPLIT Mlađi pioniri i pioniri Župe dubrovačke, te kadeti NA Konavle i Jadrana LP na vrhu tablice!

Piše Tonči Vlašić
30. rujna 2020. - 09:03
Juniori Župe dubrovačke s trenerima (Antonio Bagoje i Faris Sarić) uoči utakmice sa Škabrnjom '91. foto: Tonči Vlašić
MLAĐI PIONIRI Župa dubrovačka je pobijedila 2:1 u Zadru Dalmatinac (Crno). Josip Krkić u 12., te Josip Galjuf u 46. minuti bili su strijelci za momčad iz Čibače, koja je s dvije pobjede i dva remija na prvom mjestu u konkurenciji sedam klubova.

JUNIORI Župa dubrovačka je s 9:2 izgubila u Zadru od Dalmatinca (Crno). Vodila je s 1:0 (Ivo Jovanović) i 2:1 (Luka Papić). Nakon prvog poluvremena je bilo 2:2, a u nastavku sedam pogodaka domaćina. Župa dubrovačka je šesta s 3 boda (pobjeda i tri poraza) u konkurenciji sedam klubova.

Mlađi pioniri i juniori Župe dubrovačke su slobodni u 5. kolu.

PIONIRI Župa dubrovačka je s 3:1 dobila doma Škabrnju '91. u 3. kolu. Mateo Družić je bio strijelac uz 7. minuti za 1:0, Mihael Miloslaviću u 34. minuti za 2:1, a Marino Mihočević u 65. minuti za konačnih 3:1. Župa dubrovačka je sa sve tri pobjede i pogodak razlikom 10:3 na vrhu tablice.

U Pločama Nogometna akademija Konavle je s 2:1 bila bolja od domaćeg Jadrana Luka Ploče. Konavljani su poveli u 44. mimnuti pogotkom Petra Tonija Miličića. Domaćin je izjednačio u 66. minuti pogotkom Mateja Vukanovića, a Karlo Čupić u 68. minuti pogodio za pobjedu gostiju.

Utakmica Neretvanac – Arbanasi je odgođena za 8. studenog.

Nogometna akademija Konavle je druga s dvije pobjede i jednim porazom te pogodak razlikom 13:4, Neretvanac je peti (jedna utakmica – pobjeda, 12:0), a Jadran Luka Ploče sedma u konkurenciji deset klubova s 3 boda iz tri utakmice i pogodak razlikom 3:5.

KADETI Župa dubrovačka je izgubila u 3. kolu kod kuće od Škabrnje '91. s 2:0, u ogledu u Pločama između Jadran Luka Ploče i Nogometne akademija Konavle nije bilo pogodaka. Neretvanac i Arbanasi su odgodili utakmicu za 8. studenog.

Nogometna akademija Konavle i Jadran Luka Ploče vode sa 7 bodova iz tri utakmice, Neretvanac je peti s tri boda (jedna utakmica – pobjeda), a Župa dubrovačka sedma u konkurenciji deset kubova s 3 boda (pobjeda i dva poraza).

U 4. kolu pioniri / kadeti Nogometna akademija Konavle dočekuje na Grudi Šibenik II, Neretvanac je domaćin Župi dubrovačkoj, a Jadran Luka Ploče gost Zagore.
25. travanj 2024 16:11