StoryEditor
NogometNOGOMET

DRUGA LIGA PIONIRA I KADETA SREDIŠTA SPLIT Trica Boža Gustina za tri boda pionira Župe, kadeti Jadran LP treći

8. listopada 2019. - 15:45
Kompletirano je 5. kolo u Drugoj ligi pionira - središte Split u kojem je Župa dubrovačka kao gost dobila Jadran Luka Ploče u Pločama s 3:0, a Konavljanin s 3:0 izgubio u Vodicama od istoimenog domaćina.

Božo Gustin je bio strijelac za momčad iz Čibače. Sva tri puta je mrežu Pločana pogađao u nastavku utakmice, i to u razmaku od 12 minuta (prvi put u 54., drugi put u 64. te treći put u 66. minuti).

Vodice i GOŠK (KG) su vodeći sastavi lige sa svih pet pobjeda. Konavljanin je sedmi sa 7 bodova (dvije pobjede, remi i dva poraza), Župa dubrovačka osma sa 7 bodova, ali utakmicom više (unaprijed je igrala i dobila Velebit iz Benkovca u gostima 2:1, ima dvije pobjede, remi i tri poraza), dok je Jadran Luka Ploče na posljednjem dvanaestom mjestu bez boda (pet poraza).

U natjecanju kadeta u Drugoj ligi središta Split Jadran Luka Ploče je dobio Župu dubrovačku kod kuće 2:0, a Konavljanin je s 2:0 izgubio u Vodicama od Vodica. Pločani su protiv Župe dubrovačke poveli u 7. minuti pogotkom Stipe Kužića, a u 28. minuti stigli do konačnih 2:0 kad je vlastitu mrežu zatresao Marin Brković.

U natjecanju kadeta vodeći sastavi su Omladinac i Omiš s po 12 bodova (četiri pobjede i jedan poraz). Pločani imaju 10 bodova i dijele treće mjesto s GOŠK-om (tri pobjede, jedan remi i jedan poraz). Župa dubrovačka je na predzadnjem mjestu sa 4 boda (unaprijed je igrala i izgubila 4:0 od Velebita u Benkovcu, ima pobjedu, remi i četiri poraza), dok je na posljednjem dvanaestom mjestu Konavljanin s jednim bodom (remi i četiri poraza).
 
loading...

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 23:25