StoryEditorOCM
NogometTURSKA |

ČVRSTA JE OBRANA NA ČELU S TOMISLAVOM GLUMCEM Šteta, ovaj put napad Umraniyespora nije pogodio...

Piše Tonči Vlašić
23. veljače 2021. - 20:19

Opet je mreža Umraniyespora ostala čista, treću prvenstvenu utakmicu u nizu, ali Tomislav Glumac i ekipa nisu uspjeli zatresti suparničku mrežu, ostvariti četvrtu pobjedu u nizu, 'skinuti' još jednog izravnog konkurenta u borbi za veći rang, te se još više približiti mjestima, koja donose borbu za plasman u Super ligu.

Umraniyespor je ugostio Adana Demirspor, petoplasirani sastava lige. Finulo je bez pogodaka. Pet kola za redom Umraniyespor ne zna za poraz, uzeo je u tih pet utakmica 11 od 15 mogućih bodova, te je i dalje sedam bodova udaljen od šeste pozicije, posljednje koja vodi u razigravanje za plasman u veći rang. Šteta, da je dobio petog bio bi na pet bodova do šestog, ali...

Borba se nastavlja. Jedanaest je kola do kraja. Još su 33 boda u igri. Na zadnja dva gostovanja Glumac i ekipa su dobili dva sastava koja su trenutno među šest najboljih. Prvo Istanbulspor, koji je bio drugi kad su ga svladali s 3:2, a potom su s 1:0 slavili kod tad četvrtog Keciorengucua. Zašto ne bi uspjeli još jednom? U idućem kolu su gosti Altinordua, koji je treći, a koji je također bez poraza već pet kola, i to je dobio četiri od zadnjih pet utakmica.

Glumac je opet odigrao čitavu utakmicu. Nogometaš iz Mokošice je stup obrane drugoligaša iz Istanbula, koji nije primio pogodak treću utakmicu u nizu.

20. travanj 2024 10:42