StoryEditorOCM
NogometPREMIJER LIGA BH |

BEZ POBJEDNIKA NA GRBAVICI Josip Bender u sudačkoj nadoknadi zaustavio prvaka da ne uzme sva tri boda

Piše Tonči Vlašić
18. srpnja 2021. - 09:02

Josip Bender je čudesno zaustavio udarac Gorana Zakarića iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi utakmice, ogleda na sarajevskoj Grbavici između njegovog Željezničara i Borca iz Banja Luke, aktualnog prvaka, te nije bilo pobjednika u jednoj jakoj dobroj utakmici, inače ogledu 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Završilo je 1:1 – pišu bh mediji.

Borbeni Željezničar, mladi sastav kojeg vodi od ovog ljeta Tomislav Ivković, bio je opasniji u uvodnim minutama. Poveo je malo prije odlaska na odmor, imao prilike za povećati vodstvo, ali i sreće u 75. minuti kad je ubačaj Gorana Zakarića otišao pored stative. Na kraju je bez sva tri boda ostao u 88. minuti.

Tad je udarac Moraitisa obranio Bender, ali odbijenu loptu Enver Kulašin je poslao u mrežu. Potom već spomenuta velika prilika gostiju da u sudačkoj nadoknadi dođu do sva tri boda, ali istaknuo se tad vratar iz Župe dubrovačke, koji je u redove Željezničara stigao početkom godine, te dobrim obranama izborio u proljetnom dijelu mjesto među vratnicama, te počeo novu sezonu u startnih jedanaest sarajevskih 'plavih'.  

20. travanj 2024 00:26