StoryEditorOCM
NogometDUBROVAČKI VJESNIK U DOHI

Ako je istina, nije dobro, a izgleda da jest te smo ostali bez još jednog junaka pobjede protiv Brazila, čeka se sad Zlatko Dalić, njegovo obraćanje

Piše Tonči Vlašić
16. prosinca 2022. - 12:31

Hoće li moći igrati Marcelo Brozović? Čeka se današnji trening, tad ćemo dobiti odgovor. Želje su jedno, a mogućnosti drugo, te ćemo po svemu sudeći teško dočekati opet našeg sjajnog maratonca u sastavu. Upitan je i Borna Sosa, a dok smo čekali mogu li Brozović i Sosa, dočekali smo vijest kako je za utakmicu protiv Maroka otpao Josip Juranović. Nije ga bilo sinoć na treningu. Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a, rekao je tad kako je riječ o poštedi. Međutim, već se govori kako će umjesto Juranovića na desnom boku zaigrati Josip Stanišić, koji još nije igrao na SP-u u Kataru. 

Juranović je ozlijedio list u polufinalu s Argentinom, te ga, čuje se, čeka desetak dana mirovanja. Bio je sjajan protiv Brazila. Kako je samo zaustavio Viniciusa Juniora. To njegova izvedba u četvrtfinalu će se pamtiti, dugo, dugo!

Dakle, bez Juranovića, bez Brozovića, a ne bude li mogao Sosa, uskače po svemu sudeći BarišićLivaković, naravno, na golu, zadnja linija u tom slučaju Stanišić, Lovren, Gvardiol i Barišić, zatim Modrić i Kovačić, te Vlašić, MajerPerišić, a naprijed? Piše se Kramarić, netko spominje Livaju, a netko Petkovića.

Zlatko Dalić dolazi u glavni novinarski dom na redovnu konferenciju dan uoči utakmice ovaj put s Mateom Kovačićem (14 sati po hrvatskom vremenu). Ne vjerujemo kako će sve otkriti. Nije nikad pokazao karte, pa neće ni ovaj put. I on se, vjerujemo, nada kako bi Sosa mogao...

Uglavnom, problema ima. Ima ih i Maroko. Ali, nema sumnje, tko god bude igrao, bacit će se na glavu jer pobjednik odlazi sa SP-a s medaljom oko vrata, a poraženi praznih ruku. 

Hrvatska i Maroko igraju u subotu, 17. prosinca, od 16 sati po hrvatskom vremenu.

24. travanj 2024 08:22