StoryEditorOCM

ZAGRIJAVANJE ZAVRŠENO, MEMPHIS MORA PASTI Hezonja ubacio 13 protiv Oklahoma City Thundera

Piše Tonči Vlašić
29. srpnja 2020. - 06:22
Portland Trail Blazers je kratko zagrijavanja za nastavak NBA sezone, sve se igra iza zatvorenih vrata u Orlandu, bez gledatelja, zaključio bez pobjede. Nakon Indiane Pacersa i Toronta Raptorsa izgubio je i od Oklahoma City Thundera, i to sa 131:120, međutim, u svim utakmicama treneru Blazersa Terry Stottsu rezultat je bio u drugom planu. Još prije posljednje treće pripremne utakmice istaknuo je kako neće koristiti Damiana Lillarda i C.J. McColluma, koji su se ozlijedili na prethodnim utakmicama, a kako neće forisrati Hassana WhitesideaZacha Collinsa i Nassira Littlea, koji neće igrati više od dvije četvrtine.

Stotts očekuje kako će ozlijeđeni Lillard, najbolji igrač Blazersa, moći pomoći suigračima u prvoj od osam utakmici nastavka ligaškog dijela sezone, koja je za njih utakmica biti ili ne biti. Moraju u petak dobiti Memphis ako žele ostati u igri za doigravanjem. U suprotnom već nakon te prve utakmica bit će jasno kako od toga neće biti ništa. Portland je deveti na Zapadu uoči osam utakmica nastavka. Ima 29 pobjeda i 37 poraza, a Memphis, koji drži osmo mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje, 32 pobjede i 33 poraza. Sedmi je na Zapadu Dallas sa 40 pobjeda i 27 poraza.

Mario Hezonja je na parketu protiv OKC-a proveo 28 minuta. Ubacio je 13 koševa, pogodio 5 od 12 šuteva iz igre te 2 od 3 slobodna bacanja. Imao 6 skokova, po tri asistencije i ukradene lopte. Najučinkovitiji kod Blazersa bili su Anfernee Simons s 23 koša i pet asistencija i Gary Trent, ​koji je postigao ​19 koševa pogodivši 5 od 6 pokušaja šuteva za tricu.
25. travanj 2024 04:23