StoryEditorOCM
KošarkaNOVA RADOST DUBROVČANINA

Velimir Perasović gotovo ne vadi Dubrovčanina iz igre, a na krilima Hezonje Unics je dobio pet od zadnjih šest utakmica u Euroligi!

Piše Tonči Vlašić
19. studenog 2021. - 19:07

Unics sad ima više pobjeda nego poraza, prvi put, ostvario je šestu pobjedu u 11. kolu, dobio je pet od zadnjih šest utakmica, a u tom sjajnom učinku non stop je sjajan Mario Hezonja, i najvažnije za sastav iz Kazanja, nije jedini.

Sad je pala u Kazanju berlinska Alba s 85:71. Hezonja je ubacio 22 koša, 7 skokova, 5 asistencija, 2 osvojene lopte, nije ga jedino išao šut za tricu, pogodio je jednu iz sedam pokušaja, ali za dva promašio je samo jedan od osam šuteva, plus ubacio je 5 od 7 slobodnih bacanja. Dubrovčanin je bio prvi strijelac utakmice, prvi skakač Unicsa... Trener Velimir Perasović ga nije takoreći vadio iz igre. Ne može bez njega. Protiv Albe je igrao više od 36 minuta.

Prije dva dana je Unics dobio kod kuće lidera Eurolige, Armani Milano, prije toga u svom domu i Real Madrid, koji dijeli s klubom iz Milana prvo mjesto, zatim, dobio je i Panathinsikos, i to u Ateni, a kod kuće i Baskoniju...

Hezonja i Lorenzo Brown su junaci pobjede protiv Albe. Brown je postigao 21 koš, imao 5 skokova i 9 asistencija.

Idući tjedan Hezonja i ekipa idu u Beograd u goste Crvenoj zvezdi.

25. travanj 2024 14:36