StoryEditorOCM
KošarkaPOTVRĐENO |

SVIRAO JE ČAK 39 EURO UTAKMICA OVE SEZONE, SUDIT ĆE JOŠ Novo priznanje dubrovačkoj zviždaljci - Sreten Radović sudi odluku o prvaku Europe!

Piše Tonči Vlašić
11. svibnja 2021. - 13:54

Sudio je čak 31 utakmicu ove sezone u najelitnijem europskom klupskom natjecanju, Euroligi, bulikan derbija kola, sudio je nekoliko puta u četvrtfinalnoj seriji, pamti se ogled između Real Madrida i Anadolu Efesa u kojoj je kraljevski klub ludom završnicom izborio na kraju majstoricu u Istanbulu, sudio je i jednu od ukupno tri majstorice, i to onu između Armani Milana i Bayerna u kojoj je njemački sastav stigao na dva koša zaostatka i krenuo u napad, ali nije uspio.

Uz to je stigao i pet puta svirati u Eurocupu, drugom po važnosti europskom klupskom natjecanju, a sudio je i uvod u novu sezonu - četvrtfinale, polufinale i finale kvalifikacija za Euroligu, i kad je tako, ne čudi odluka vodstva Eurolige - dubrovačka zviždaljka Sreten Radović će još jednom u akciju, jedan je od osam sudaca određenih za suđenje na završnom turniru, koji će se igrati u Kolnu krajem svibnja.

Parovi polufinala se znaju. U petak, 28. svibnja, Final 4 otvaraju branitelj naslova, moskovski CSKA i Anadolu Efes, a potom će se za finale 'potuć' Barcelona i Armani Milamo.

Veliko finale je u nedjelju, 30. svibnja.

image
Sreten Radović je 15-ak godina jedan od najboljih europskih sudaca
Tonči Vlašić
image
Sreten Radović i Rudy Fernandez, legenda kraljevskog kluba, u Madridu krajem 2017. na El Clasicu, Real Madrid - Barcelona
Tonči Vlašić
19. travanj 2024 21:38