StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA/EUROLIGA

ŠTO PRIJE ZABORAVITI Baš je bilo loše

28. siječnja 2017. - 01:08

Novi, dvanaesti poraz Barcelone Lassa u Euroligi. U 20. kolu izgubila je kod kuće od Baskonie s 93:79 nakon kojeg ima dvije pobjede manje od Darussafake, koja drži osmo mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje za prvaka. Do kraja ligaškog dijela je još deset kola. Sedmi Panathinaikos ima tri pobjede više, peta Crvena zvezda i šesta Baskonia četiri više, četvrti Fenerbahče pet, treći Olympiakos šest, a vodeći dvojac, Real Madrid i CSKA Moskva su ostvarili čak sedam pobjeda više od Ante Tomića i ekipe.

U ružnu večer Barcelone u 20. kolu, četvrti domaći poraz, uklopio se i Tomić. Igrao je protiv Baskonie 12 minuta i 53 sekunde. Postigao je 2 koša. Zaključio utakmicu bez ubačaja iz igre (šut za dva 0/4, dok je pogodio oba slobodna bacanja). Sa 7 skokova je bio prvi skakač utakmice plus imao jednu asistenciju i jednu izgubljenu loptu.

U 21. kolu Barcelona Lassa je gost Žalgirisa, koji također ima 8 pobjeda i 12 poraza, a koja je u 20. kolu sa 69:66 dobila u gostima Darussafaku. Da nije, bilo bi još gore za Barcelonu. Darussafaka bi imala tri pobjede više...

18. travanj 2024 21:18