StoryEditorOCM
KošarkaREPREZENTACIJA |

SPORTSKE NOVOSTI DOZNAJU Mario Hezonja se nakon pet godina vraća u hrvatsku reprezentaciju!

Piše DV/SN
26. svibnja 2021. - 13:19

Sportske novosti pišu kakom će Veljko Mršić, izbornik hrvatske reprezentacije sutra objaviti širi popis reprezentacije koja će od 29. lipnja tražiti plasman na Olimpijske igre kroz kvalifikacijski turnir u Splitu, te kako će se na tom popisu naći Mario Hezonja, koji bi nakon pet punih godina i četvrtfinalne utakmice na Igrama u Riju protiv Srbije ponovo trebao obući dres reprezentacije.

S time bi se na trakavicu gluhih telefona u odnosu Hezonje, Saveza i izbornika, napokon mogla staviti točka i 26-godišnji Dubrovčanin, danas u dresu Panathinaikosa trebao bi biti važno oružje Hrvatske u love na Tokio.

Za očekivati je da izbornik o uvrštavanju Marija Hezonje na popis da svoju izjavu kad se objavi popis, no prema onome što se moglo saznati, Hezonja se posljednjih dana raspitivao o tome računala li se na njega za ovo ljeto ili ne. Nakon te prvotne inicijative, stupilo se i u kontakt, a naposljetku, za pretpostaviti je, razgovarali su i sam Hezonja i izbornik Mršić.

Uglavnom, epilog je ispao onaj koji je najbolji za sve.

Hezonja, ističe se, igra solidno u Panathinaikosu, gdje je stigao na pola sezone i upao u momčad prepunu problema, što se osobito vidjelo u Euroligi. Što se tiče Grčke, Panathinaikos i Hezonja već imaju osvojeni Kup, a idu i prema naslovu prvaka u ligi u kojoj ne igra Olympiacos.

24. travanj 2024 03:46