StoryEditor
KošarkaREPREZENTACIJA |

SPORTSKE NOVOSTI DOZNAJU Mario Hezonja se nakon pet godina vraća u hrvatsku reprezentaciju!

Piše DV/SN
26. svibnja 2021. - 13:19
Mario Hezonja (Hrvatska) protiv Španjolske na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godineTonči Vlašić

Sportske novosti pišu kakom će Veljko Mršić, izbornik hrvatske reprezentacije sutra objaviti širi popis reprezentacije koja će od 29. lipnja tražiti plasman na Olimpijske igre kroz kvalifikacijski turnir u Splitu, te kako će se na tom popisu naći Mario Hezonja, koji bi nakon pet punih godina i četvrtfinalne utakmice na Igrama u Riju protiv Srbije ponovo trebao obući dres reprezentacije.

S time bi se na trakavicu gluhih telefona u odnosu Hezonje, Saveza i izbornika, napokon mogla staviti točka i 26-godišnji Dubrovčanin, danas u dresu Panathinaikosa trebao bi biti važno oružje Hrvatske u love na Tokio.

Za očekivati je da izbornik o uvrštavanju Marija Hezonje na popis da svoju izjavu kad se objavi popis, no prema onome što se moglo saznati, Hezonja se posljednjih dana raspitivao o tome računala li se na njega za ovo ljeto ili ne. Nakon te prvotne inicijative, stupilo se i u kontakt, a naposljetku, za pretpostaviti je, razgovarali su i sam Hezonja i izbornik Mršić.

Uglavnom, epilog je ispao onaj koji je najbolji za sve.

Hezonja, ističe se, igra solidno u Panathinaikosu, gdje je stigao na pola sezone i upao u momčad prepunu problema, što se osobito vidjelo u Euroligi. Što se tiče Grčke, Panathinaikos i Hezonja već imaju osvojeni Kup, a idu i prema naslovu prvaka u ligi u kojoj ne igra Olympiacos.

19. lipanj 2021 23:49