StoryEditorOCM
KošarkaGRČKA |

RADNI PONEDJELJAK Panathinaikos se probudio u zadnjoj četvrtini, Hezonja i ekipa imaju isti broj pobjeda kao lider, ali su...

Piše Tonči Vlašić
22. ožujka 2021. - 16:09

Probudio se Panathinaikos u posljednjoj četvrtini, koju je dobio s 26:13, te je slavio kod četvrtog Peristerija sa 74:68 u posljednjoj utakmici 18. kola grčkog prvenstva, koja je odigrana ovog ponedjeljka.

Mario Hezonja je igrao 19 minuta. Nije bio raspoložen u napadu. Ubacio je samo 7 koševa, pogodio tek dva od pet šuteva za dva i promašio svih pet pokušaja za tricu, ali ubacio sva tri slobodna bacanja. Imao je uz to dva skoka, asistenciju, dvije izgubljene i jednu osvojenu loptu, te blokadu. Stoji, dok je bio na parketu Panathinaikos je bio bolji s 12 razlike. Nitko po tome nije bio uspješniji od Dubrovčanina.

Prvi strijelac Panathinaikosa bio je Ioannis Papapetrou sa 17 koševa, a dvoznamenkasti u redovima atenskog velikana bio je još samo Giorgos Papagiannis s 10 koševa...

Panathinaikos je sastav s najmanje poraza u grčkom prvenstvu – samo dva. Ima 14 pobjeda, koliko i vodeći Lavrio, koji je odigrao dvije utakmice više od Hezonje i ekipe.

25. travanj 2024 09:12