StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

ANTE TOMIĆ NAMJESTIO RUKU Sve što je kapetan bacio ušlo je u koš!

19. listopada 2019. - 01:08
Ante Tomić je u 28. minuti utakmice, kad je pisalo kako je na parketu proveo točno u sekundu - 20 minuta, ubacio 15 koševa, imao 6 skokova i asistenciju, a pritom nije promašio niti jedan jedini šut. Pogodio je svih sedam šuteva za dva te slobodno bacanje, i kad imaš takav učinak, naravno, navijači te isprate velikim pljeskom na klupu. Trener Svetislav Pešić nije imao više potrebe slati svog kapetana u 'vatru' jer je u tom trenutku bilo jasno tko će slaviti.

Barcelona je imala u 3. kolu košarkaške Eurolige, prvoj utakmici kod kuće u najelitnijem europskom klupskom natjecanju u novoj sezoni, nekoliko raspoloženih igrača te ne čudi što je na kraju ostvarila uvjerljiv uspjeh protiv Albe iz Berlina - 103:84. Budući je na startu bila isto tako uspješna u obje utakmice u gostima – prvo kod Anadolu Efesa u Istanbulu, a potom kod Zenita u St Petersburgu – drži vrh tablice, točnije, dijeli ga aktualnim prvakom, moskovskim CSKA, koji ima slabiju koš razliku te gleda u leđa Tomiću i ekipi, koja u 4. kolu, u četvrtak, 24. listopada, gostuje u beogradskom Pioniru gdje igra protiv Crvene zvezde.

U 3. kolu Sreten Radović je bio glavni sudac u Kaunasu gdje je Žalgiris pred 15.109 gledatelja savladao Real Madrid s 86:73. 
19. travanj 2024 13:33