StoryEditorOCM
ZabavaAndrija Jarak stigao na RTL

Zoran Šprajc: ‘Danas nam je stigao jedan perspektivan mladić, kažu da će biti nešto od njega‘

Piše jutarnji list
13. prosinca 2021. - 17:42

'Danas nam je u redakciju stigao jedan dosta perspektivan mladić, kažu da će biti nešto od njega pa ga polako uvodim u posao. Zasad dosta brzo uči, nemam većih primjedbi, evo veli da će i kavu platiti', napisao je na svojem Instagram profilu Zoran Šprajc uz fotografiju novoge kolege, prekaljenog novinara Andrije Jarka.

Naime, Jarak je odnedavno član upravo novinarskog tima RTL-a, a kako doznajemo večeras će biti gost RTL Direkta.

Podsjetimo, Andrija Jarak je nakon 17 godina provedenih na Novoj TV prešao na RTL što je jedan od najvećih novinarskih transfera u posljednje vrijeme.

- Nakon dugih sedamnaest godina upalila mi se lampica znatiželje za nešto novo, drugačije i, koliko je u ovom poslu moguće, mirnije. Nije jednostavno donijeti odluku o takvoj promjeni, ali odlučio sam skočiti u novu rijeku, premda sam rođen na moru, pa ako preživim, pričat će se - kazao je Jarak u nedavnom razgovoru za Jutarnji.

RTL je pak krajem studenog ovako predstavio novo pojačanje: 'Novinar koji je zaradio uzrečicu 'Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava', koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, uskoro preuzima mikrofon žute boje', donosi Jutarnji.

25. travanj 2024 15:45