StoryEditorOCM
ZabavaPONOSNI OTAC

Vrsaljko objavio prvu fotografiju kćeri koju mu je rodila manekenka Kaja, u naručju mu i stariji sin

Piše L.G./Jutarnji list
11. srpnja 2022. - 17:45

Naš nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko objavio je prvi put na Instagramu, na svom storyju, fotografiju s malenom kćeri Viktorijom koju je prije nešto manje od tri mjeseca dobio u vezi sa slovenskom manekenkom i Playboyevom zečicom Kajom Vidmar (26) i četverogodišnjim sinom Brunom iz braka sa bivšom suprugom Mateom. Na crno-bijeloj fotografiji Vrsaljko nježno drži kćer koja mu spava na ramenu, a sin mu sjedi u krilu. Naš i nogometni branič koji je prošli tjedan prešao iz Atletico Madrida u grčki Olympiakos, uz fotografiju nije stavio nikakav komentar, piše Jutarnji list.

image

Šime Vrsaljko i djeca

Instagram

Otkako je krenula priča o kraju Vrsaljkova braka i njegovoj vezi s lijepom Slovenkom koja živi u Španjolskoj, nogometaš se svim silama trudio izbjeći medije. U jednom trenutku obrisao je svoj profil na Instagramu te kritizirao novinare koji pokušavaju nešto doznati o njegovom privatnom životu. Vezu s Kajom Vidmar nikada nije ni negirao ni potvrdio.

Još u lipnju prošle godine sa svog Instagram profila obrisao je sve fotografije sebe i svoje supruge Matee, a na nekim se njegovim fotografijama vidjelo da ne nosi ni vjenčani prsten. Matea je, pak, izbrisala sve profile s društvenih mreža. Na Instagram se vratila u veljači 2022. godine, ali bez prezimena Vrsaljko. Uz svoje je ime stavila prvo slovo imena njihova sina Bruna i godinu njegova rođenja. Profil joj je privatan, a jedan je od nešto više od 460 profila Šima Vrsaljko prati na toj društvenoj mreži. Njih su dvoje prohodali još u srednjoj školi, a zaručili su se 2016. godine, a vjenčali godinu dana kasnije. Par je sina Brunu dobio netom prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, 2018. godine.

Glasine o vezi Vrsaljka i Kaje Vidmar počele su kružiti krajem veljače ove godine, kada je ona već bila u visokom stupnju trudnoće.

- On je moj vitez o kojem sam čitala u svojim omiljenim povijesnim romanima, najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh te motivator u svakom pogledu - izjavila je jednom prilikom o muškarcu kojeg voli, ali ga nije imenovala. No, na njezinom profilu na Instagramu mogle su se vidjeti neke naznake da je u pitanju naš nogometni reprezentativac.

Vidmar je vezu s Vrsaljkom potvrdila 19. lipnja, kada je obavila crtež s likovima koji nalikuju nogometašu i njoj. "Moje sve", napisala je u opisu fotografije na kojoj je označila i Šimu.

Tog dana objavila i video u kojem se može vidjeti kako se u jednom zadarskom salonu uređuje za vjenčanje. Iako su mnogi pomislili da se par odlučio tajno vjenčati, Kaja je bila pratnja Šimi na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić. Nogometaš tada na svojem profilu na Instagramu nije ništa objavio ali moglo ga se vidjeti na fotografijama drugih gostiju na društvenim mrežama.

No fotografija koju je Vidmar objavila tog vikenda mnogima je bila definitivna potvrda njihove veze. Snimljeni su kako leže na pramcu jahte, nasmijani i zagrljeni.

Što će promjena kluba i zemlje u kojoj Vrsaljko igra značiti za par, može se samo nagađati. Vrsaljko je bio u Atleticu od ljeta 2016. godine, a 30. lipnja mu je istekao ugovor. S Olympiakosom je potpisao na tri godine. Ona, pak, u intervjuima uvijek govori kako voli život u Španjolskoj i tome kako želi pokrenuti svoj brend predmeta od kože te da na tome radi više od dvije godine.

Dok je bila trudna u razgovoru za slovenski list 24ur Vidmar je otkrila da će roditi u proljeće, da čeka djevojčicu kojoj su ona i njezin dragi odlučili dati ima Viktorija, a na pitanje hoće li ostati u Španjolskoj nakon poroda rekla je:

- Nikad se ne zna. Ali moja princeza će se sigurno roditi u Španjolskoj, piše Jutarnji list.

19. travanj 2024 05:10