StoryEditor
ZabavaSPISATELJICA PREDSTAVILA NOVU KNJIGU

Vedrana Rudan ‘spustila‘ Joksimovićevoj supruzi, onoj istoj voditeljici koja je nedavno iz emisije izbacila gosta jer je kritizirao Vučića: ‘Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!‘

Piše Dv
12. svibnja 2022. - 11:27

Domaća književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji srpske voditeljice Jovane Joksimović, supruge poznatog pjevača Željka Joksimovića, gdje je predstavljala svoju novu knjigu 'Doživotna robija', donosi Jutarnji.

U jednom su se trenutku Vedrana i Jovana malo provocirale, no sve je završilo u šaljivom tonu.

"Dođite ako nemate što raditi. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto...", rekla je Joksimović, na što joj Rudan nije ostala dužna.

"Još kad biste i knjigu pročitali... Ali to je previše, nećemo sada pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati", odgovorila je Rudan.

"Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!", rekla je Vedrana u šali, referirajući se na Jovaninu nedavnu izjavu u emisiji, kada joj je gost bio lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević, a sukobili su se oko Aleksandra Vučića.

Vedrana Rudan dodala je da je sebi obećala 'da će biti fina i da neće reći ništa provokativno.' "Hvala vam na toj samokontroli", odgovorila joj je Jovana Joksimović, prenosi Jutarnji.

Rudan je tada krenula pisati posvetu, ali opet su pale šale na račun voditeljice. "Napisat ću ovdje Ivani najvećoj, mislim, ja to uvijek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani?", našalila se Vedrana, na što je voditeljica odgovorila da je često zovu i Jelena.

"Napisat ću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj", govorila je Rudan tijekom potpisivanja knjige.

12. svibanj 2022 11:28