StoryEditorOCM
ZabavaHOMAGE TO ERIK SATIE

Večeras je godišnji koncert Ines Tričković na Lokrumu, a mi dijelimo ulaznice

Piše PSD.
7. kolovoza 2018. - 13:17

Već treću godinu za redom, Javna ustanova Rezervat Lokrum kao organizator ponosno predstavlja godišnji koncert Ines Tričković & Friends “Homage to Erik Satie”, koji će se održati danas, 7. kolovoza  s početkom u 21:00 sat u prostoru Samostana sv. Marije na Lokrumu.

Ulaznice možete kupiti još danas na prodajnom mjestu Rezervata Lokrum u Luži od 09:00 do 13:00 sati, nakon 13:00 sati ispred broda za Lokrum do 21:00 sat. Na Lokrumu, ulaznice su dostupne u Lugarevoj kući od 09:00 do 19:00 sati. Rezervacije su moguće na 098 873 122 i 099 2546 777.

Dubrovački vjesnik dijeli dvije ulaznice za koncert, svoje podatke pošaljite na mail karte@dubrovacki.hr danas do 12 sati, nakon čega ćemo odabrati sretnu dobitnicu ili dobitnika.

Ova dubrovačka, a svjetski priznata jazz pjevačica ovu godinu za svoju publiku priprema posebnu poslasticu. Zajedno s priznatim hrvatskim glazbenicima Goranom Končarom (violina), Zvjezdanom Ružićem (klavir) i Ljerkom Končar Gamulin (violončelo) spaja jazz i klasičnu glazbu u ovom posebnom projektu pod nazivom “Homage to Erik Satie”. Osim u svojoj standardnoj ulozi jazz pjevačice, Ines je za ovu prigodu napisala sve tekstove na glazbu Erika Satija te će ovaj koncert na Lokrumu zapravo biti praizvedba. Projekt je prepoznala i jedna od najvećih izdavačkih kuća Croatia Records te je već dogovoreno snimanje albuma, a Dubrovčani i njihovi posjetitelji će imati priliku prvi čuti ova djela.

Podsjetimo, suradnja s JU Rezervat Lokrum krenula je 2016. godine stilski različitim koncertima, a Ines će zajedno s vrsnim glazbenicima ponovno pružiti publici još jedan jedinstveni glazbeni doživljaj na naljepšoj dubrovačkoj zelenoj oazi.

25. travanj 2024 07:13