StoryEditorOCM
ZabavaPROMO: SALUS STUDIO KIROPRAKTIKA DUBROVNIK

Već šest godina u službi Dubrovčanima

Piše PSD.
20. studenog 2017. - 18:47

Što je kiropraktika?
Kiropraktika je treća po veličini primarna zdravstvena struka u svijetu, razvijena radi ublažavanja simptoma uzrokovanih strukturnim neusklađenostima kostiju i zgloba kao rezultat svakodnevnih stresova u našim životima, kako fizičkih, tako i kemijskih i emocionalnih.
Kiropraktika je napredna metoda podešavanja kostiju tijela kako bi se održala ispravna struktura kralježnice i ekstremiteta i uklonile živčane smetnje omogućavajući živčanom sustavuoptimalno i učinkovito djelovanje. Ublažava bol, nelagodu, povećava se mobilnost i kao najvažnije ispravlja funkcionalnost vašeg tijela i poboljšava zdravlje. Neinvazivnim pristupom zdravlju, bez medikamenata, pomaže kod kroničnih i degenerativnih problema.
Kiropraktičari se obrazuju i obučavaju u sveučilišnim standardima u liječenju zglobova i mišića tijela koristeći samo ruke. Kiropraktika ima posve drugačiji pristup tehnikama liječenja muskulatornihproblema i ne može se miješati s fizioterapijom koja može biti komplementarna.
Liječenje kiropraktikom je najčešće bezbolno, suprotno popularnim uvjerenjima i zastrašujućim skepticima, potpuno je ne-traumatska, normalna i sigurna.
Najčešći uvjeti za posjetkiropraktičaru su: bol u vratu, bol u leđima, ozljede vrata ili trzajne ozljede, bolna „sijevanja“ i ukočenost ruku i nogu, išijas, nestabilnost kukova, bol i ukočenost uzrokovana degeneracijom zglobova, glavobolja ( ne sve vrste), simptomi povezani s skoliozom, nedostatak energije, nedostatak sna, stres, održavanje blagostanja i zdravlja.
Prednosti kiropraktike su:
Bez kirurškog zahvata, bez lijekova, prirodno, bezbolno, potpuno sigurno, bez nuspojava, trenutno olakšanja od boli, bolje spavanje, bolja probava, ispravlja uzrok, a ne samo simptom, ublažava mnoge simptome, sprječava mnoge zdravstvene probleme, vraća normalnu funkciju živaca, povećava mobilnost, poboljšava imunitet, ublažava stres, vraća normalnu pokretljivost, poboljšava držanje, usporava ili zaustavlja degeneraciju kralježnice, usporava proces starenja, promiče zdravlje kralježnice i ubrzava oporavak.
Kiropraktičar dr. Soheil Keynejad
Doktor Soheil Keynejad je kvalificirani kiropraktičar, britanac perzijskog podrijetla. Nakon uspješnog rada u struci u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Crnoj Gori, posljednjih šest godina živi i radi u Dubrovniku. Danasradi i kao savjetnik u INTERMEDICAS-u u  Bukureštu.
Specijalizirao je kiropraktiku na McTimoney koledžu za kiropraktiku u Oxfordshireu u Engleskoj. Postoje različite tehnike i metode kiropraktike.Blaga i učinkovita McTimoney metoda čini ju  prikladnim osobama svih uzrasta.
Dr. Soheil, uz McTimoney metodu koristi i druge kiropraktičke tehnike koje uključuju tretiranjemišićnog tkiva kako bi liječio različite nepravilnosti kralježnice i zglobova. Svaka tehnika je jedinstvena i ima svoje prednosti, a stručni kiropraktičar odabere i koristi najprikladniji pristup individualan svakom klijentu i stanju.
Zakažite termin na 098 526 622, za dodatne informacije posjetite:
www.salus-kiropraktika-dubrovnik.com
 
 

18. travanj 2024 21:18