StoryEditorOCM
ZabavaIZVORNI DUBROVAČKI POP

VALETUDO Sve je spremno za novi album 'Transmediteran'

Piše DV
17. siječnja 2020. - 13:54
Nakon što je dubrovačka grupa Valetudo potkraj prošle godine uspješno predstavila svoja dva singla s novodolazećeg albuma „Transmediteran“, i treći singl pod nazivom „Vjerujem“, lagano ulazi u eter hrvatskih radio postaja.

Poznati po ležernosti i rasplesanim koncertima, ovi su Dubrovčani odlučili sva tri singla popratiti i zanimljivim spotovima:

„Kao i na prethodna dva singla Mala zemlja velik dug, te Defora od mora  kad smo izradu spotova prepustili našim Dubrovčanima Nikoli Kapiđiću i Srđanu Kokanovu, i za ovaj smo se spot odlučili za našeg sugrađanina animatora Mirana Dilberovića koji trenutno živi i radi u Londonu, a poznat je po radu na filmovima Spiderman Far From Home, The Rise of Skywalker i Jurrasic World.

On je zaista svjetska faca i napravio je super spot te na svoj osebujan način ispričao našu i svoju animiranu priču. Općenito sa sva tri spota smo izuzetno zadovoljni, publici se jako sviđaju, a ljudi koji su ih radili odlično su pogodili naš senzibilitet“ – reći će Valetudovci.

- Vjerujem, vjerujem, možda i pretjerujem... – stihovi su nastali prema istinitoj priči s jedne od turneja kad su za dlaku izbjegli automobilsku nesreću: „Na radiju je svirao Parni valjak i vozač je zaspao. To se, nažalost, obično dogodi pred samim ciljem. Zato kad ste umorni, najbolje je zaustaviti se i malo odmorit', nigdje nije preša!“- savjetuju oni.

Nakon trećeg singla „Vjerujem“ Valetudo kreće s izdavanjem albuma „Transmediteran“ i koncertnim aktivnostima.

Video spot pjesme 'Vjerujem' možete pogledati i poslušati u prilogu.



 
16. travanj 2024 19:45