StoryEditorOCM
Zabavau Hotelu Valamar Lacroma

USKORO POČINJE "ĐEPLEŠEŠ 2020.? DUBROVNIK SALSA FESTIVAL Salsa ludilo zavladat će Dubrovnikom!

Piše PSD.
12. veljače 2020. - 15:52
Je li vam poznat osjećaj kada nešto o čemu ste sanjali konačno postane stvarnost? E pa tako se ovih dana osjećaju članovi udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik, koja ovog vikenda, od 14. do 16. veljače u Hotelu Valamar Lacroma organizira Đeplešeš 2020? Dubrovnik Salsa Festival!

Udruga koja je u proteklim godinama svojom pozitivnom energijom i ustrajnosti izgradila dubrovačku salsa scenu ovim će festivalom proslaviti svoj već sedmi rođendan.

Da bi plesni doživljaj bio potpun, a zabava vrhunska, festival traje tri dana s tri partyja, a tijekom festivala vrhunski će instruktori održati čak dvadeset raznovrsnih radionica (kubanska salsa, afro, son, reggaeton, salsaton, bachata i kizomba).

Party otvaranja festivala održat će se u petak 14. veljače od 22 sata u Lazaretima, središnji festivalski party bit će u subotu 15. veljače od 22 sata u hotelu Valamar Lacroma, a festival će biti zatvoren završnim partyjem u nedjelju 16. veljače od 21.30 u Caffe baru Solitudo. Iz udruge ističu kako su za sjajnu party atmosferu osigurali čak četiri vrhunska DJ-a!

Više o festivalu saznajte na Facebook stranici događaja, a opširnije o Ritmo de Salsa Dubrovnik na Facebook stranici udruge.
23. travanj 2024 22:09