StoryEditorOCM
ZabavaBORIS OD DORIS

Tko je Boris Rogoznica i što on zapravo radi? Sve je objasnio: Zovem se vjetar i neću se vezat nikada, probao jesam, ali nije bilo uspjeha...; Kaže: To sam ja, moja priča bez cenzure

Piše dv
31. ožujka 2022. - 11:14

Borisa Rogoznicu javnost percipira kao bivšeg supruga poznate tv voditeljice i glumice. Znaju da je pjevač, ali uglavnom ne znaju što on točno pjeva, prenosi Slobodna.

Boris je upravo objavio novu pjesmu, u kojoj se nije bojao pokazati najiskrenije emocije. Kako nam otkrivaju njegovi izdavači, ovoga puta "pokazao je dio sebe u glazbenoj priči bez cenzure".

'Kada bi me netko upitao da opišem sebe u nekoliko riječi, jednostavno bih mu pustio ovu pjesmu 'Vjetar'. To sam ja, moja priča bez cenzure na jedan direktan i iskren način do srži" - objasnio je glazbenik.

Boris Rogoznica je kantautor većine svojih pjesama, među kojima je i zadnji singl "Sad i zauvijek" koji je, zaplovivši eterom, našao put do publike.

Borisa je to odvažilo na napiše pjesmu "Vjetar", čiju produkciju i aranžman potpisuje Jonas Gladnikoff.

Pjevač kaže da je ona "simbolika bijega od svakodnevice u čijoj mreži se svi ponekad uhvatimo i poželimo izbaviti".

"U ljudskoj je prirodi da želimo udovoljiti svima i da stvaramo obrasce ponašanja koji su nam ponekad i nesvjesno nametnuti. Ova pjesma simbolizira bijeg od tipične svakodnevice u kojoj stalno nešto "moramo", od situacija u kojima smo zarobljeni i izgubljeni" - pojasnio je.

Poslušajte kako je to i otpjevao ovdje.

 

20. travanj 2024 07:06