StoryEditorOCM
ZabavaJAKA UPALA

Tereza izlazi iz bolnice, javila se: Još nisam kući, ali ću uskoro biti! Da skupim ove prnje oko sebe i idem! Pozdravi mi moj dragi Split!; Evo što se dogodilo 84-godišnjoj divi

Piše dv
27. listopada 2022. - 17:15

Glazbena diva Tereza Kesovija otkrila je za Radio Dalmaciju da je upravo napustila bolnicu nakon hospitalizacije, donosi Slobodna Dalmacija.

Gordan Vasilj i Ivo Perkušić nazvali su glazbenu divu kako bi provjerili odvija li se njezin oporavka prema planu, a ona im je otkrila da upravo - napušta bolnicu.

"Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti! Da skupim ove prnje oko sebe i idem! Pozdravi mi moj dragi Split!" - rekla im je odlično raspoložena Kesovija.

Otkrila im je i da jedva čeka opet stati na pozornicu.

"Nije ništa strašno, hvala Bogu. Moji dobri dušobrižnici, zdravobrižnici su tu da me upozore da bih trebala napraviti nekakve pretrage. Od pretraga ništa, sve je u redu.

Ja sam zapravo zdrav čovjek, malo u godinama, ali ono što jedva čekam je prvi koncert" - poručila je pjevačica nakon izlaska iz Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević‘.

image

Tereza na pozornici dubrovačkog Kazališta Marina Držića koncem rujna

Tonći Plazibat/Cropix


"Imam samo riječi najveće moguće hvale. Toliko su svi dragi, toliko je ta divna doktorica Alemka Markotić, krasna žena, i sve te sestre... Znaš ono kad ih voliš, baš od srca ih voliš. Tako su pažljive, drage…" - Tereza se nije mogla zaustaviti s riječima hvale.

Podsjetimo, pjevačica je koja početkom listopada proslavila 84. rođendan, potražila je liječničku pomoć zbog, kako kaže, nepodnošljivih bolova u nozi.

Doktori su joj savjetovali da liječenje nastavi u bolnici, pa jeprije nekoliko dana stigla u Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", gdje je ustanovljeno da ima u jaku upalu potkožnog tkiva na desnoj nozi.

"Moram uzimati lijekove i moram ležati tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram ‘štedjeti‘ tu nogu, ali sve sada ide na bolje" - ispričala je novinarima Glorije

image

U rujnu je pjevala u Dubrovniku uz orkestar pod ravnanjem maestra Ivana Huta

Tonci Plazibat/Cropix
image

Ovog ljeta na Prokurativama s nagradom u rukama

Tom Dubravec/Cropix
image

Lani ispred hotela Esplanade, kad je hrvatski gost bio francuski predsjednik Emmanuel Macron

Marko Todorov/Cropix
17. travanj 2024 13:40